۲۵ بهمن ۱۳۸۷، ۱۲:۰۵

سال نجوم در مهر - 149

24 فوریه به استقبال ستاره دنباله دار لولین بروید

24 فوریه به استقبال ستاره دنباله دار لولین بروید

ستاره دنباله دار لولین طی سفر طولانی خود از خارجی ترین لایه منظومه خورشیدی برای اولین بار به قسمتهای داخلی منظومه خورشیدی وارد شده و از آسمان زمین نیز قابل مشاهده خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری مهر، ستاره دنباله دار لولین در تاریخ 24 فوریه 2009 و طی پدیده ای کمیاب به دلیل نزدیکی بیش از حد به زمین در آسمان زمین قابل مشاهده خواهد بود.

این ستاره دنباله دار که توسط یک اخترشناس چینی به نام کوانژی یه در دانشگاه سان یات سن و در سال 2007 کشف شده دارای نور درخشان و سبز رنگ است.

دلیل رنگ سبز این ستاره فوران گازهایی از هسته این ستاره حین سفرش در مسیر خورشید اعلام شده است. این گازها در برابر نور خورشید به رنگ سبز می درخشند. اخترشناس چینی حین مطالعات خود در رصدخانه لولین بر روی تصویری کیهانی موفق به کشف این ستاره دنباله دار نایاب شد.

مطالعه بر روی مدار ستاره لولین نشان می دهد که مبدا حرکت این ستاره از خارجی ترین حاشیه منظومه خورشیدی که ابر اورت نامیده می شود بوده که فاصله آن نسبت به فاصله خورشید تا زمین 100 هزار بار بیشتر تخمین زده شده است.

به دلیل وجود این فاصله رسیدن به داخل منظومه شمسی و به نطقه ای که توسط زمینیان قابل مشاهده باشد به میلیونها سال زمان نیاز داشته و همین موضوع پدیده 24 فوریه را به اولین سفر ستاره دنباله دار لولین به این قسمت از منظومه خورشیدی تبدیل کرده است.

بر اساس گزارش دیسکاوری، ستاره لولین در روز 24 فوریه ساعاتی قبل از طلوع خورشید قابل مشاهده بوده و تا قبل از غروب خورشید تنها یک سوم از مسیر خود را طی خواهد کرد. در این روز این ستاره با چند درجه اختلاف از سیاره زحل در صورت فلکی لئو قرار خواهد داشت.

کد خبر 833404

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha