پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ بهمن ۱۳۸۷، ۱۴:۵۹

ضرورت تاسیس انجمن صنفی تولید و مصرف موادپلاستیکی در آذربایجان شرقی

ضرورت تاسیس انجمن صنفی تولید و مصرف موادپلاستیکی در آذربایجان شرقی

تبریز - خبرگزاری مهر: مدیر عامل مجتمع پتروشیمی تبریز خواستار ایجاد انجمن صنفی تولید و مصرف موادپلاستیکی در آذربایجان شرقی شد.

به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، عظیم ممقانی ظهر امروز در کارگاه آموزشی آشنایی با نحوه عرضه و خرید محصولات پتروشیمی در تبریز افزود: با ایجاد این انجمن، نیاز شدید صنایع پتروشیمی به کسب اطلاعات شفاف از نیاز واقعی بازار مرتفع شده و فرایند تولید و عرضه محصولات پتروشیمی تسهیل خواهد شد.

وی با اشاره به چندصدایی و حتی تناقض های مربوط به نیاز واقعی بازار به محصولات پتروشیمی در بین مصرف کنندگان تصریح کرد: تاسیس انجمن صنفی تولید و مصرف مواد پلاستیکی می تواند بر تناقض های موجود پایان داده و به عنوان نهاد مسئول ، اطلاعات موثق و قابل اعتمادی را در اختیار تولید کنندگان قرار دهد.

مدیر عامل مجتمع پتروشیمی تبریز تصریح کرد: در دنیای کسب و کار خصوصی، کسب اطلاع از نیاز واقعی بازار به قدری پرارزش و مهم تلقی می شود که حیات یک مجموعه تجاری به آن وابسته است.

وی در ادامه با اشاره به آزادسازی قیمت محصولات پتروشیمی ، افزود: در گذشته به دلیل تعلق یارانه های قابل توجه به محصولات پتروشیمی، مصرف کنندگان بدون توجه به کیفیت کالای تولیدی در انتظار دریافت محصولات صف کشیده و مشتاقانه کالای دریافتی را می پذیرفتند.

ممقانی اضافه کرد: اما با اعمال سیاست آزاد سازی قیمت محصولات پتروشیمی و یکسان بودن بهای اقلام تولیدی پتروشیمی ایران با محصوبلات دیگر نقاط جهان ،هم شرکت های تولید کننده و هم مشتریان به کیفیت محصول بیش از گذشته اهمیت می دهند.

وی در عین حال افزود: با وجود آزادسازی قیمت محصولات پتروشیمی دولت به طور غیرمستقیم و بوسیله سازمان حمایت از مصرف کنندگان بر عرضه این محصولات نظارت دارد.

کد خبر 836318

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha