۱۸ اسفند ۱۳۸۷، ۱۴:۱۲

بررسی نقش مکمل های پروتئینی در ارتقای کیفیت صنایع غذایی

همایش بررسی نقش مکمل های پروتئینی در ارتقای کیفیت محصولات صنایع غذایی، با حضور جمعی از متخصصان و کارشناسان و مدیران برخی شرکت ها در تهران برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد خبری این همایش، در این مراسم صبائی تلاش هر چه بیشتر برای رسیدن به کیفیت و دوام محصولات تولیدی در صنایع گوناگون را ضروری خواند و تاکید کرد امروز رعایت استاندارد در تولید، رقابت میان شرکت ها را اقزایش می دهد و این مسئله نه تنها سبب رشد صادرات می شود بلکه ضامن بقای شرکت های تولیدی خواهد شد.

به گفته وی بهینه سازی سیستم ایمنی بدن، افزایش ضریب ضد آماس در بدن، کاهش دردهای مزمن و التهاب و کاهش میزان کلسترول و فشار خون از جمله خواص درمانی این ماده پروتئینی است.

وی تاکید کرد: این محصول با استفاده از بهترین تکنولوژی روز اروپا (آلمان) تهیه شده که در آینده تاثیر فراوانی در جلوگیری از فرسودگی و پوکی استخوان خواهد داشت ،این در حالی است که پروتئین مذکور از شیرخشک غنی تر بوده و موارد و مصارف زیادی دارد.

وی با اشاره به صادرات تولیدات این کشور به کشورهای عراق، افغانستان و امارات تصریح کرد : در این راستا سعی شده است تا با استفاده از دامداری های متعلق به کارخانه، دستگاه های تمام اتوماتیک، بهره جویی از دانش و تکنولوژی روز و کارشناسانه متخصص و مجرب ، محصولات با کیفیت به متقاضیان عرضه شود، به طوری که این محصولات، با نام تجاری میکال و کیان مشکات در بازار تهران و شهرستان ها ارائه می شود.

مدیرعامل شرکت کیان مشکات، با اشاره به اقدامات این مجموعه در خصوص استفاده از پودرهای پروتئینی اظهار داشت: کیان مشکات با همکاری تنها نمایندگی انحصاری پودر پروتئین I&D موفق به استفاده از نوع خاصی از پودرهای پروتئینی با نام های WPC35% و WPC80% شده است که استفاده از این نوع پروتئین موجود در آب پنیر به شکل کنسانتره شده، مزایایی چون بالا بودن ارزش تغذیه ای محصولات نهایی و افزایش میزان پروتئین آن، قابلیت استحکام بخشیدن به بافت محصولات در صنایع غذایی و جایگزینی مقرون به صرفه و با کیفیت نسبت به پیشرفت و ... را به همراه دارد.

در حاشیه این مراسم عاطفه دهقان کارشناس صنایع غذایی در خصوص اهمیت رعایت استاندارد در محصولات غذایی اظهار کرد: از آنجایی که امروز در همه جای دنیا مشتری مداری حرف اول را می زند، رعایت استانداردها از جمله اقدامات موثر در زمینه بهبود کیفیت محصولات غذایی است که در نهایت تضمین سلامت مصرف کننده را به همراه دارد.

وی افزود: رعایت استانداردها از جمله شاخص های اصلی در زمینه سلامت محصول تولید شده است بدین صورت که با رعایت استاندارد از سوی تولید کنندگان، مصرف کنندگان نیز با مشاهده علامت مربوط به استاندارد بر روی محصولات غذایی با اطمینان خاطر بیشتر در جهت استفاده از محصولات گام بر می دارند تا جایی که می توان استاندارد را ضامن سلامتی مصرف کننده معرفی کرد.

این کارشناس صنایع غذایی با اشاره به نقش موثر مکمل های غذایی در محصولات تاکید کرد: مکمل های غذایی از جمله محصولاتی هستند که در زیر گروههای مختلفی از محصولات غذایی جای دارند و سبب بهبود بافت، کیفیت بالای محصول نهایی، طعم، مزه و همچنین بالا بردن ارزش تغذیه ای محصولات تولید شده می شوند.

کد خبر 845777

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha