به گزارش خبرگزاری مهر، این هسته ها در کهکشانی به نام NGC 6240 قرار گرفته اند که در فاصله 400 میلیون سال نوری در صورت فلکی Ophiuchus واقع شده اند.
میلیونها سال پیش قبل از اینکه دو کهکشان با یکدیگر برخورد کرده و یکدیگر را نابود کنند هر یک از هسته ها مرکز فشرده کهکشانی مختص خود بوده اند. اکنون این هسته ها با سرعتی غیر قابل وصف در حال نزدیک شدن به یکدیگر بوده و خود را برای آخرین برخورد کیهانی آماده می کنند. این برخورد طی چندین میلیون سال آینده شکل خواهد گرفت، مدت زمانی که در ابعاد زمانی کیهانی بسیار کوتاه خواهد بود.
تصویر به دست آمده از برخورد این دو پدیده کیهانی به واسطه تلفیق تصویر نور مرئی هابل و تصویر مادون قرمز اسپیتزر به دست آمده است. در این تصویر دو کهکشان طی یک دوره سریع و کوتاه دیده می شوند که به زودی با یکدیگر برخورد خواهند کرد.
NGC 6240 در حال حاضر مقادیر زیادی از نور مادون قرمز را از خود ساطع می کند نشانه ای که خبر از به وجود آمدن دوره ای برای شکل گیری ستاره ها خبر می دهد. این کهکشانها به نام کهکشانهای مادون قرمز درخشان مشهورند.
بر اساس گزارش زی نیوز، دوربین مادون قرمز اسپیتزر توانایی ثبت تصاویر ستاره های بسیار داغی که به تازگی شکل گرفته اند را حتی در صورتی که نور مرئی آن توسط ابرهای غبارآلود جذب شود، داشته و بر همین اساس موفق به ثبت این تصویر بی نظیر از کهکشان NGC 6240 شده است.
نظر شما