حمیدرضا مشهدی عباسی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: در بسیاری از موارد، والدین در مقابل نمره های پایین فرزندان خود جهتگیریهای غیرمنطقی دارند و به نمره پایین فرزندانشان واکنش منفی نشان ندهند در حالی که باید بدانند نمره به تنهایی معیار کاملی برای قضاوت در خصوص وضعیت تحصیلی دانش آموزان نیست.
وی ادامه داد: والدین باید در مقابل نمره های پایین فرزندان خود به جای جهت گیری منفی و تنبیه غیر منطقی، به دنبال شناسایی دلایل و عوامل موثر در کسب نمره های پایین فرزندان باشند و تلاش کنند این عوامل را به بهترین نحو از میان بردارند.
این مسئول عنوان کرد: جهت گیری منفی و تنبیه غیر منطقی و غیر اصولی نه تنها نتیجه مثبتی به همراه ندارد بلکه باعث می شود دانش آموزان نسبت به درسی که در آن نمره پایینی آورده سرخورده شده و خاطره بدی از آن درس در ذهنش نقش ببندد.
جهت گیری منفی در شکوفا نشدن استعدادهای درسی دانش آموزان تاثیر زیادی دارد
مشهدی عباسی در بخش دیگری از سخنان خود نیز اظهار داشت: ممکن است دانش آموز در درسی که از آن نمره پایین آورده استعداد نیز داشته باشد در حالیکه جهت گیری منفی از سوی والدین و مدرسه این استعداد در دانش آموزان نهفته بماند و هیچگاه شکوفا نشود.
معاون آموزش و نوآوری سازمان آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران ادامه داد: والدین باید همواره فرض را بر مستعد بودن دانش آموز در دروس بگذارند و به جای عصبانیت و تنبیه تلاش کنند عوامل موثر در کسب نمره های پایین از میان برداشته شود.
وی در خصوص اهمیت تبیین جایگاه درس و تحصیل در زندگی برای دانش آموزان افزود: باید دانش آموزان با جایگاه و نقش واقعی درس و تحصیل در زندگی به خوبی آشنا شوند.
مشهدی عباسی خاطرنشان کرد: مادی نگری صرف در خصوص درس و تحصیل درست نیست و باید به یاد داشت این امور نباید فقط برای رسیدن به منافع مادی به کار گرفته شود بلکه این امور در نهایت باید انسان را در رسیدن به کمال یاری کنند.
نظر شما