محراب اسکندری در گفتگو با خبرنگار مهر در یزد اظهار داشت: هشت مورد از این پرونده ها مربوط به جابجایی مسافر، 93 مورد مربوط به تخلفات صنف میوه و تره بار، 18 مورد مربوط به تخلفات واحدهای غیرصنفی تولیدی و بقیه مربوط به سایر اصناف از جمله پوشاک و مواد غذایی بوده است.
وی افزود: بیشترین تخلفات در رابطه با واحدهای خوراکی و مواد غذایی بوده که در این رابطه از ادامه کار برخی از آنها جلوگیری شد.
اسکندری خاطرنشان کرد: در همین راستا از ادامه کار سه واحد صنفی عرضه شیرینی که دلیل مسائل بهداشتی، عدم کیفیت مناسب شیرینی و عدم پروانه کسب در ایام نوروز جلوگیری شد.
وی همچنین یادآور شد: در این مدت پنج واحد تولید کننده مصالح ساختمانی نیز به علت تخلفات متعدد به مراجع قضایی معرفی شدند تا حکم تخلفات آنها صادر شود.
اسکندری میزان جرائم پرونده های تشکیل شده در این ایام را 653 میلیون ریال اعلام کرد و افزود: جرائم بر اساس میزان تخلفات اصناف تعیین شده است.
وی مهمترین اقدام سازمان بازرگانی استان یزد در این ایام را توزیع میوه عنوان کرد و یادآور شد: در استان یزد 100 واحدهای توزیع کننده میوه با بازرسان به کار گرفته شده در سازمان بازرگانی پوشش داده شد و تخلفات و میزان شکایات در این زمینه به صفر رسید.
اسکندری مجموع تعداد بازرسان، کارشناسان و ناظران اجرای طرح نظارتی نوروز را 65 نفر اعلام کرد و ادامه داد: این افراد از میان کارمندان اداره بازرگانی، مجامع امور صنفی و بسیج سازندگی استان یزد انتخاب شده بودند.
نظر شما