به گزارش خبرنگار مهردر رشت، روح الله قهرمانی چابک صبح چهارشنبه درجلسه مدیریت و تعدیل اثرات خشکسالی در سال زراعی 88 افزود: توسعه و ترویج کشت دوم در مزارع کشاورزی مهمترین فعالیت این مرکز به شمار می رود.
وی ادامه داد: در سال 88 نسبت به سال گذشته محدودیتهای بیشتری در زمینه منابع آبی داریم که مدیریت این امر، لزوم مراقبت و حضور بیشتر مسئولان در صحنه ها ی اجرایی را می طلبد.
استاندارگیلان بیان کرد: با نگاه ویژه به بخش کشاورزی و اختصاص اعتبارات مناسب، عمده مشکلات کم آبی همچون سال گذشته برطرف خواهد شد.
قهرمانی با اشاره به اجرای بیش از یک هزار و200 طرح اضطراری تامین آب با اعتباری افزون بر 110 میلیارد ریال عنوان داشت: پیگیری و جذب بیش از 400 میلیارد ریال اعتبار متمم بودجه در خصوص خشکسالی، تخصیص بیش از 150 میلیارد ریال از محل اعتبارات دور دوم سفر هیئت دولت به گیلان و نیز اجرای لایروبی رودخانه ها و انهار، حفر چاه و لایروبی و احداث آب بندانها از جمله اقداماتی محسوب می شود که برای رفاه حال کشاورزان و تامین آب زراعی سال جاری انجام شده است.
این مقام اجرایی استان افزود: استفاده از روشهای نوین آبیاری، مدیریت صحیح منابع موجود و استفاده بهینه از آب نیز باید مورد توجه کشاورزان سختکوش قرار گیرد.
قهرمانی با تاکید بر ضرورت باروری ابرها در حوزه آبریز سد سپیدرود و دشت گیلان از احداث سدهای مختلف دراین حوزه با اثرگذاری و فشار برخی افراد در استانهای دیگر انتقاد کرد و یادآورشد: احداث سد در مسیر بالا دست سد سپیدرود جفا به منابع ملی است.
نظر شما