محمدحسین مهدی پور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: این طرح با هدف برنامه ریزی دقیق برای شناسایی و حمایت از هنرمندان و صنعتگران هنرهای سنتی و صنایع دستی و ساماندهی فعالیتهای مرتبط با صنایع متنوع بومی و محلی به اجرا در آمده است.
وی عنوان کرد: این طرح با همکاری اعضای شوراهای سراسر استان اجرا می شود که در آن صنعتگران صنایع دستی شناسایی شده و امکانات و نیازهای ضروری آنان برای رونق بخشیدن به صنایع دستی فراهم خواهد شد.
مهدی پور ادامه داد: در حال حاضر بیش از دو هزار صنعتگر گیلانی با تولید 40 نوع صنعت دستی در ردیف تولیدکنندگان پنج استان برتر صنایع دستی کشور قرار دارند.
وی خاطرنشان کرد: در نقاط مختلف گیلان و با توجه به فرهنگ هر منطقه صنایع دستى خاصى رواج دارد از جمله سفالگرى در املش و روستاى جیرده شفت، شال بافى که ویژه تالشها و گالشهاست، چوموش دوزى یا چارق دوزى که در ماسوله رایج است.
این مسئول یادآور شد: حصیر بافى و بامبو بافى، قالى و گلیم بافى و قلاب دوزى در مناطق مختلف استان رایج است و صنایع چوبى استان و دست ساختهاى هنرمندان گیلانى بسیار مورد علاقه گردشگران است که یکى از نمونهاى زیباى کارهاى چوبى، صندوقهاى مخصوصى به نام بولاکى است.
نظر شما