۲۹ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۹:۱۸

رادیویی‌ها به حرف آمدند/

تقدیر از برگزیدگان داخلی رادیو در مراسمی با حاشیه‌های پررنگتر از متن

تقدیر از برگزیدگان داخلی رادیو در مراسمی با حاشیه‌های پررنگتر از متن

مراسم تقدیر از برگزیدگان جشنواره داخلی رادیو دوشنبه شب با حضور معاون صدا و قائم‌مقام وی، مسعود احمدی دبیر دهمین جشنواره رادیو، مدیران شبکه‌های رادیو و برنامه‌سازان در مرکز همایش‌های صدا و سیما برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین صوفی در این مراسم ضمن قدردانی از حضور گرم رادیویی‌ها گفت: برنامه‌سازان با آثار خوبی در جشنواره شرکت کردند و حضور آنها فراتر از تصور بود. آسمان رادیو مملو از ستاره است و ستاره‌ها سرمایه‌های رادیو هستند. همه همکاران رادیو با عشق کار می‌کنند و در مقاطع مختلف ارزش‌های خود را نشان داده‌اند. به ویژه زمان جنگ.

وی ادامه داد: در مجموع همکاران رادیو در انعکاس‌ مناسبت‌های شادی و عزا همیشه خوش درخشیده‌اند. قبول دارم رادیویی‌ها با دستمزد کم کار می‌کنند، حتی دستمزد شما از دیگر جاها کمتر است، اما در این باره تمهیداتی داریم و امیدوارم در آینده بتوانیم این مشکل را هم حل و ساماندهی کنیم. البته وضعیت دستمزد شبکه‌های استانی از شبکه‌های ملی بهتر است.

معاون صدا خاطرنشان ساخت: یکی از دلایل افزایش هزینه‌های رادیو و کاهش دریافتی‌ها وجود برخی از هزینه‌های زیادی است. امروز کارمندان رادیو به مرز 3000 هزار نفر رسیده و مسلماً برای دادن به پاداش همه آنها دچار مشکل می‌شویم.

صوفی اشاره کرد: من در جشن سالگرد رادیو از همکارانم خواستم دفترچه‌ای بردارند و نظر و تجربه‌های خود را بنویسند و پایان سال آن را در اختیار ما قرار بدهند. ما یک خانواده هستیم و با جمع‌آوری نظرها و بهره بردن از آنها می‌توانیم به تشخص و سرآمدی در رادیو برسیم و به جاودانگی و ماندگاری رسانه رادیو کمک کنیم.

احمدی دبیر دهمین جشنواره رادیو در بخشی از مراسم ضمن تسلیت به مناسبت درگذشت آیت‌الله بهجت گفت: برگزاری جشنواره کاری بزرگ است و خوشحالم با موفقیت آن را برپا کردیم. امیدوارم برگزاری نشست‌ها و کارگاههای تخصصی مفید و پاسخگوی دغدغه‌های رادیویی‌ها باشد. ما باید پاسخگوی نیازهای جدید در رادیو باشیم.

وی با اشاره به استقبال خوب میهمانان خارجی شرکت‌کننده در دهمین جشنواره بین‌المللی رادیو گفت: میهمانان در روز اول اذعان داشتند برگزاری این مراسم بی‌نظیر بود و امکانات گسترده ایران در برگزاری جشنواره را در کشورهای اروپایی و شرقی و حتی ژاپن ندیده‌اند. ما با برگزاری جشنواره رادیو قدرت رسانه‌ای خود را نشان داده‌ایم.

* حاشیه:

تعداد زیادی از صندلی‌های مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما خالی بود و فرزاد حسنی که اجرای مراسم را به عهده داشت بعد از سخنان دبیر جشنواره یک میکروفن سیار برداشت و از مدیران خواست داوطلبانه درباره رادیو حرف بزنند، اما هیچکس داوطلب نشد تا اینکه حسنی خودش از سن پائین آمد و سراغ حمیدرضا خزایی قائم‌مقام معاون صدا رفت.

خزایی درباره ساعت کم حضور مدیران در رادیو گفت: چنین چیزی صحت ندارد و شایعه است. حسنی سپس سراغ احمدی رفت و از او درباره پوستر جشنواره رادیو پرسید. اما قبل از پاسخ دبیر جشنواره رادیو از حاضران خواست با دست زدن درباره پوستر اظهار نظر کنند. در این ارزیابی صدای دست‌های مخالف بلندتر از موافقان بود.

احمدی هم در پاسخ به سئوال حسنی درباره غلبه رادیو جوان در پوستر جشنواره گفت: ثمره درخت همیشه جوان است و ریشه آن به جوانان می‌رسد. در این جمع هم حاضران یا جوان هستند یا جوان دل و جوانمرد. حسنی هم بعد از پاسخ احمدی با اشاره به او گفت: ایشان صاحب متاخرترین توضیح‌المسائل است.

 در ادامه حسنی از برنامه‌سازان رادیو خواست قبل از سخنرانی معاون صدا هر یک از برنامه‌سازان گلایه‌های خود را بگویند تا صوفی به آنها پاسخ دهد.

اما هیچکس حرفی نزد. تا اینکه حسنی گفت: احساس می‌کنم شما رادیویی نیستید و شما را از بیرون آورده‌اند. حالا که شما صحبت نمی‌کنید خودم حرف می‌زنم. بعد از چند دقیقه بهروز رضوی گوینده پیشکسوت رادیو و تلویزیون اولین نفری بود که سکوت برنامه‌سازان را شکست.

رضوی با اشاره به دستمزد کم رادیویی‌ها گفت: از ابتدا هم در حق رادیویی‌ها جفا شده است. من از خجالت هرگز نتوانسته‌ام به خانواده‌ام بگویم دستمزد کمی از رادیو می‌گیرم. رادیو در مقاطع مختلف و از زمان جنگ تحمیلی موثرترین رسانه بود، اما بچه‌های رادیو هرگز دیده نشدند و همیشه به نرخ تعاونی به آنها حقوق دادند.

وی ادامه داد: چرا باید دستمزد یک نویسنده رادیو از دستمزد یک روزنامه‌نگار کمتر باشد. بچه‌های رادیو ارزشمندترین کار را می‌کنند و کمترین پول را می‌گیرند. ما ادعا می‌کنیم می‌خواهیم کپی رایت را رعایت کنیم، اما هنوز خودمان یاد نگرفته‌ایم حقوقمان را دریافت و عدالت را برقرار کنیم. چرا من برای یک برنامه چهار ساعته باید 25 هزار تومان بگیرم. واقعاً دست شما درد نکند.

بعد از رضوی، چند نفر دیگر از رادیویی‌ها هم درباره اینکه چرا پاداش و دیگر مزایای معاونت صدا شامل حال برآوردی‌ها نمی‌شود، چرا دستمزدها کمتر از هزینه رفت و آمد به سازمان است، چرا به برنامه‌سازان شهرستانی توجه نمی‌شود و آنها در یک انباری در حال خاک خوردن هستند و... حرف زدند.

کد خبر 881339

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha