پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ خرداد ۱۳۸۸، ۱۱:۳۶

کشاورزان یزدی امسال 15 درصد بیشتر گندم برداشت می کنند

کشاورزان یزدی امسال 15 درصد بیشتر گندم برداشت می کنند

یزد - خبرگزاری مهر: مدیر زراعت و باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: کشاورزان سختکوش یزدی امسال 15 درصد بیشتر از سال گذشته، محصول برداشت خواهند داشت.

علی ‌اصغر مصطفوی در گفتگو با خبرنگار مهر در یزد اظهار داشت: بارندگیهای بهاره امسال شرایط را برای افزایش تولید گندم در این شهرستان مساعد کرده است و بارندگی اصلی‌ ترین علت افزایش این محصول در شهرستان ابرکوه و به تبع آن در استان یزد است.

وی افزود: برداشت این محصول در سطح 25 هزار و 400 هکتار از اراضی زیرکشت گندم توسط کشاورزان به وسیله بیش از 45 دستگاه کمباین و ده‌ها دستگاه دروگر انجام می‌ شود.

مصطفوی بالاترین سطوح زیرکشت گندم در استان یزد را به ترتیب در شهرستانهای خاتم، ابرکوه و طبس اعلام کرد.

وی خاطرنشان کرد: سالانه به طور متوسط در شهرستان خاتم 9 هزار و 600 هکتار در ابرکوه شش هزار و 300 هکتار و در طبس چهار هزار هکتار از اراضی به زیر کشت گندم می ‌رود.

مصطفوی یادآور شد: امسال 42 نفر از کارشناس کشاورزی به عنوان ناظران گندم، کار نظارت بر کاشت، داشت و برداشت این محصول مهم را بر عهده دارند.

وی همچنین ادامه داد: مسئولیت خرید گندم استان یزد بر عهده اداره کل غله است که پیش‌بینی می‌شود در سال جاری، خرید گندم به 40 هزار و 200  تن برسد.

کد خبر 885196

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha