به گزارش خبرنگار مهر در همدان، حسین هاتفی صبح چهارشنبه در حاشیه مراسم افتتاح بازارچه موتاب خانه در جمع خبرنگاران در همدان اظهار داشت: از سال 85 دولت برای حذف تصدیگری تلاش کرد و حمایتهای خوبی از بخش خصوصی انجام شد.
وی با اشاره به فعالیت 250 رشته صنایعدستی در کشور عنوان کرد: تعداد هنرمندانی که به طور مستقیم در صنایع دستی کشور فعال هستند دو میلیون نفر است و تعداد 13 میلیون نفر نیز به طور غیر مستقیم در ارتباط با صنایع دستی فعالیت می کنند.
معاون هنرهای سنتی و صنایع دستی کشور با بیان اینکه هم اکنون 20 هزار کارگاه صنایع دستی در کشور آماده فعالیت است، اضافه کرد: لازم است کارگاه های صنایع دستی که در منازل فعالیت می کنند برای دریافت تسهیلات به اداره های صنایع دستی مراجعه کنند.
هاتفی گفت: 15 رشته صنایع دستی در کشور منسوخ شده است و اقداماتی برای احیای این موارد انجام شده است و از جمله این صنایع می توان به صنعت نمد و زیلو اشاره کرد.
وی با بیان اینکه کاربری های جدیدی برای حضور نمد و زیلو در زندگی مردم برنامه ریزی شده است، عنوان داشت: در سال جاری پنج رشته جدید صنایع دستی احیا می شود و در آینده تلاشهای برای احیای رشته های دیگر صنایع دستی انجام می شود.
معاون هنرهای سنتی و صنایع دستی کشور در پایان با اشاره به جدیت دولت در احیای هنرهای سنتی و صنایع دستی کشور و توسعه آن خاطرنشان کرد: در صورتی که رشته ای به عنوان صنایع دستی بومی استان همدان وجود داشته و امروز از بین رفته باشد با معرفی آن برای احیای رشته مورد نظر تلاش می شود.
نظر شما