پس از اظهار نظرهای نویسندگان درباره "به رسمیت شناخته نشدن حرفه نویسندگی در ایران" در خبرگزاری مهر محسن پرویز معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ وارشاد اسلامی گفت: این موضوع بحثی حقوقی دارد که ما نتوانستهایم آن را به نتیجه برسانیم. منظورم این است که در مذاکراتی که در این باره با حقوقدانان داشتهایم آنها معتقد بودند که موضوع اشکال حقوقی دارد اما ما متوجه نشدیم که این اشکال دقیقاً چیست و کجاست؟
وی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اعلام آمادگی وزارت ارشاد و مجموع تابعه خودش برای پیگیری موضوع شغل نویسندگی، با اشاره به نبود نهاد صنفی برای حل این مشکل افزود: متاسفانه ما در ایران نهاد صنفی برای نویسندگان نداریم و همین نکته پیگیری بحث را با مشکل مواجه میکند.
پرویز در پاسخ به این سوال که "آیا نهادی مانند انجمن قلم ایران هم نمیتواند به عنوان نهاد صنفی موضوع شغل نویسندگان را پیگیری کند؟" گفت: این انجمن و دیگر نهادهایی از این دست هم نهاد صنفی نیستند و بیشتر نهادهایی فرهنگیاند و اهدافشان بیشتر فرهنگی است.
معاون فرهنگی وزیر ارشاد با اشاره به اقدامات انجام شده در این باره گفت: البته تلاشهایی در این راستا صورت گرفته و افرادی مانند پرویز بیگی حبیب آبادی به صورت پراکنده دنبال بحث بیمه نویسندگان بودند و قصد داشتند که نهادی صنفی تشکیل دهند و حتی تا وزارت کشور هم رفتند اما موضوع به سرانجام نرسید.
وی به تلاش شخصیاش هم در این باره پرداخت و تاکید کرد: من قبل از اینکه به معاونت فرهنگی وزارت ارشاد هم بیایم دغدغه این موضوع را داشتهام و یکی دو بار هم موضوع را پیگیری کردیم و اما همانطور که گفتم در مباحثه با حقوقدانان متوجه نشدم که مشکل در کجاست.
پرویز در پایان گفت: ما الان هم آمادگی کامل داریم که موضوع را از طریق کمیسیون فرهنگی مجلس پیگیری کنیم و فکر میکنم که آنها هم همراهی میکنند و اگر نیاز به مجوزی از طریق مجلس داشته باشد، حتماً این کار را خواهیم کرد.
نظر شما