مسعود اطیابی درباره زمان اکران عمومی "خروس جنگی" به خبرنگار مهر گفت: من از زمان اکران فیلم راضی هستم و فکر میکنم ممکن است دو هفته اول به خاطر فضای انتخاباتی سالنهای سینمایی با مخاطب کمتری روبرو شوند، اما مطمئن هستم در هفتههای آینده این فیلم می تواند به فروش خوبی دست پیدا کند.
وی افزود: "خروس جنگی" فیلمی مفرح وشاد است که بر خلاف جریان کمدی سینمای ایران در سالهای اخیر از ابتذال به دور است و خانواده های ایرانی میتوانند با امنیت کامل به همراه یکدیگر به دیدن آن بروند. این فیلم قابلیت این را دارد که در هفته سوم اکران به وسیله تماشاگران تبلیغ شود. مخاطب "خروس جنگی" جوانان، کودکان و خانواده ها هستند.
این کارگردان درباره تغییرات نسخه اکران شده این فیلم با جشنواره فیلم فجر گفت: نسخه ای که به جشنواره فجر ارائه شد به دلیل محدودیت زمانی با مشکل صدا روبرو بود. به همین دلیل تصمیم گرفتیم زمان جشنواره نمایشهای محدود داشته باشیم. هم اکنون نسخه فعلی به صداگذاری دالبی سراوند مجهز شده است.
وی ادامه داد: دیالوگها در این فیلم نقش مهمی دارند به همین دلیل صدای دالبی سراوند تاثیر زیادی بر روی مخاطب میگذارد. بعد از دیدن فیلم در جشنواره فجر تصمیم گرفتیم از ابتدای فیلم بخشی کوتاه شود، سکانس فینال را دوباره فیلمبرداری کردیم و به نوعی صحنه ای به آن اضافه کردم. نسخه فعلی برای مخاطب جذابتر است و آنها را راضی میکند.
اطیابی در ارتباط با تفاوت "خروس جنگی" با "مصائب دوشیزه" فیلم اول خود گفت: این دو فیلم به لحاظ زیر ساخت و نوع نگاه من با یکدیگر تفاوتی ندارند. نگاه من به زندگی، جامعه و اطرافم همیشه به یک شکل است. اما به لحاظ ساختاری و مضمون بسیار علاقمندم کارهای متفاوتی انجام دهم.
وی افزود: به عقیده من سینما به تنوع نیاز دارد و باید گونههای مختلف در آن تجربه شود. من هرگز کارهای قبلی خودم را تکرار نمی کنم. فیلمهای "خروس جنگی"، "صبح روز هفتم" و " مصائب دوشیزه" به لحاظ ظاهری تفاوت با هم دارند. اما همیشه تلاش می کنم توانایی ام را در گونههای مختلف سینمایی بسنجم.
این کارگردان سینما تاکید کرد: اعتدال در زندگی در کارهای من نقش اصلی را ایفا می کند و در تمام آثارم این نگاه را دنبال می کنم. اما در تمامی فیلم هایم شباهت هایی به لحاظ ساختاری و دکوپاژ دیده می شود. در "خروس جنگی ریتمی تند و در "مصائب دوشیزه" ریتم کندی را برای بیان قصه و فضای داستان انتخاب کردم.
اطیابی درباره ایده اولیه "خروس جنگی" گفت: فیلمنامه این فیلم توسط قربان محمدپور به نگارش در امده است که از طرف آقای مفیدی سرمایه گذار کار به من پیشنهاد شد و من از قصه دو خطی آن خوشم آمد و تصمیم گرفتم از ان استفاده کنم . بعد از یک بازنویسی کلی به این متن رسیدیم.
وی با اشاره به تعویق ساخت فیلم سینمایی "ماریا" عنوان کرد: همانطور که میدانید از مدتها پیش قصد داشتم "ماریا" را بسازم. اما این پروژه نیاز به حمایت دارد ولی من فیلمسازی مستقل هستم و هرگز از طرف نهادهای دولتی حمایت نمی شوم، نتوانستم ساخت این پروژه را آغاز کنم . حتی برای بازی در این فیلم پیش از این با رضا عطاران صحبت کرده بودم . به همین دلیل ساخت "خروس جنگی" را آغاز کردم.
اطیابی درباره فضای این فیلم، افزود: فیلمنامه این فیلم به گونهای بود که میتوانست به راحتی به سمت ابتذال کشیده شود، اما من سعی کردم آن را از این فضا دور کنم و به سمت یک کمدی خانوادگی و سالم رفتم. در این فیلم تلاش کردم با یک نگاه تلطیف شده مردم را به رعایت اعتدال در تمام لحظات زندگی دعوت کنم.
وی درباره حضور بازیگران"خروس جنگی" گفت: از ابتدا قرار بود رضا عطاران در این فیلم بازی کند که خوشبختانه وی استقبال کرد و توانست بازی کاملا متفاوتی ارائه کند. مریلا زارعی هم انتخاب اول ما برای بازیگر نقش اول زن بود و مطمئن هستم حضور این دو بازیگر در کنار مضمون کلی فیلم باعث دستیابی به گیشه خوبی میشود.
درطول دیدن فیلم لحظهای خنده از مخاطب دور نمی شود و آنها میتوانند به همراه خانواده دو ساعت را به شادی بگذرانند. در سالهای اخیر برخی آثار کمدی باعث شدند که مخاطبان کمتربه همراه خانواده خود به دیدن فیلمهای این گونه بروند، اما "خروس جنگی" فیلمی خانوادگی است و همه در کنار هم می توانند از دیدن آن لذت ببرند.
در "خروس جنگی " که از 20 خرداد ماه در گروه سینمایی قدس اکران شده است، مریلا زارعی، رضا عطاران، کیانوش گرامی، احمد پورمخبر، کیومرث ملکمطیعی، شهربانو موسوی، میثم هاشمزاده و... به ایفای نقش پرداختهاند.
فیلم داستان زن و شوهری است که جایشان یکروز با هم عوض میشود. عوامل تولید "خروسجنگی" عبارتند از تهیهکننده: اطیابی، نویسنده: قربان محمدپور، مدیر فیلمبرداری: حسن پویا، مدیر تولید و مجری طرح: جواد فرحانی، صدابردار: بابک اخوان، طراح گریم: مهین نویدی، طراح صحنه و لباس: افسانه صمدزاده و روابط عمومی: افشین رضایی.
نظر شما