۱۹ خرداد ۱۳۸۸، ۱۶:۰۰

پروفسور چهندرشکهر خبر داد:

"ادبیات انقلاب اسلامی" به متون درسی دانشگاه دهلی راه یافت

"ادبیات انقلاب اسلامی" به متون درسی دانشگاه دهلی راه یافت

پروفسور چهندرشکهر رئیس بخش فارسی دانشگاه دهلی از گنجاندن درس "ادبیات انقلاب اسلامی" در متون درسی دپارتمان زبان فارسی این دانشگاه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سمینار "آشنایی با ادبیات معاصر ایران" روز 15 خرداد همزمان با ایام ارتحال امام خمینی (ره) و توسط مرکز تحقیقات فارسی رایزنی فرهنگی ایران در تالار اجتماعات دپارتمان زبانهای خارجی دانشگاه در دهلی نو برگزار شد.

در این سمینار جمعی از شاعران و نویسندگان کشورمان از جمله محمد علی بهمنی، عبدالجبار کاکایی، مجتبی رحماندوست و سید ابوالقاسم حسینی ژرفا و نیز چهره‌های سرشناس ادب فارسی هند و استادان برجسته دانشگاههای هند، جمعی از دانشجویان دوره دکتری و پیش دکتری و رئیس دانشکده زبانهای خارجی دانشگاه دهلی حضور داشتند.

در ابتدای این مراسم پروفسور چهندرشکهر رئیس بخش فارسی دانشگاه دهلی گزارشی از برپایی این سمینار که با همکاری مرکز تحقیقات فارسی رایزنی فرهنگی ایران در هند برگزار شده است ارائه کرد و از گنجاندن ادبیات انقلاب اسلامی در متون درسی دپارتمان زبان فارسی دانشگاه دهلی خبر داد و گفت: در ترم آینده بنا داریم علاوه بر استاد اعزامی از ایران دو تن از ادبیات شناسان معاصر را برای تدریس شعر معاصر و ادبیات داستانی معاصر برای مدت سه ماه به این دانشکده دعوت کنیم.

پروفسور سیده بلقیس حسینی هم در این مراسم گفت: امروز خوشبختانه ما در کنار درس ادبیات به دانشجویان آنقدر سر ذوق آمده‌ایم که خودمان هم شعر می‌گوییم و قصه می‌نویسیم و کسی هست که در این باره به وی رجوع کنیم و آثارمان را در آن بخوانیم و نقد بشنویم و این یک دوران طلایی برای همه ماست.

همچنین پروفسور شریف حسین قاسمی گزارشی از همکاری پژوهشی خود با مرکز تحقیقات زبان فارسی ارائه کرد و گفت: امروز ما شاهد رونمایی از یک اثر تحقیقی و پژوهشی بسیار ارزنده هستیم و بنده به اتفاق علیرضا قزوه سه ماه تمام این اثر را مقابله و تصحیح کردیم و امیدوارم که به زودی در ایران هم در دسترس علاقمندان قرار بگیرد.

مجتبی رحماندوست هم درباره روز 15 خرداد و حماسه امام خمینی در ادبیات امروز و سهم انکارناشدنی وی سخن گفت و چند کتاب از داستانها و کتابهای ترجمه‌ای خود از زبان عربی و کتاب درسی دانشگاهی صرف و نحو را تقدیم دپارتمان کرد.

رونمایی از نشریه تحقیقاتی دانشگاه دهلی و نیز کتاب "بیدل به انتخاب بیدل" حسن ختام این سمینار ادبی بود.

کد خبر 893707

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha