به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، حجت الاسلام جعفر جعفری عصر سه شنبه در گردهمایی مدیران مسئول موسسات قرآنی استان لرستان به افزایش بودجه فعالیتهای قرآنی در کشور اشاره کرد و اظهار داشت: در سال 87 بودجه اختصاص یافته به فعالیتهای قرآنی در کشور 160 میلیارد ریال بود که این بودجه در سال جاری به حدود 200 میلیارد ریال افزایش یافته است.
وی یادآور شد: طی چند سال اخیر تحولات بسیار مطلوبی در مرکز هماهنگی، توسعه و ترویج فعالیتهای قرآنی کشور صورت گرفته است که از جمله آنها می توان به تحول ساختاری، تحول در اعتبارات و تحول در امور اشاره کرد.
نمایشگاه های علوم قرآنی در گذشته تنها به محلی برای فروش کتاب تبدیل شده بود
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیر استانهای مرکز هماهنگی، توسعه و ترویج فعالیتهای قرآنی کشور افزود: برپایی نمایشگاه های علوم قرآنی در سالهای گذشته تنها و مهمترین فعالیت مرکز هماهنگی، توسعه و ترویج فعالیتهای قرآنی کشور به شمار می رفت، در حالی که در حال حاضر این مرکز در کنار برگزاری نمایشگاه های علوم قرآنی چندین وظیفه دیگر از جمله برگزاری دوره های آموزشی قرآن کریم، تربیت مربی تفسیر قرآن کریم و ثبت موسسات قرآنی را عهده دار شده است.
حجت الاسلام جعفری به تغییر رویکرد مرکز فعالیتهای قرآنی در برگزاری نمایشگاه های علوم قرآنی اشاره کرد و ادامه داد: طی سالهای اخیر شاهد بودیم نمایشگاه های علوم قرآنی به محلی برای فروش کتب و نرم افزارهای قرآنی تبدیل شده بود که در راستای ممانعت از این امر، طرحی در خصوص مبنای برگزاری نمایشگاه های علوم قرآنی تدوین و به استانها ابلاغ شده است.
وی خاطرنشان کرد: در نمایشگاه های علوم قرآنی استعدادیابی قرآنی، برگزاری جلسات تخصصی قرآن با حضور نخبگان و اساتید قرآنی، آموزش قرآن، برگزاری محافل قرآنی، مشاورههای قرآنی و ... باید مدنظر قرار گیرد تا بتوان قرآن را به لحاظ علمی و عملی وارد زندگی اقشار مختلف جامعه کرد.
برگزاری نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با حضور 30 موسسه قرآنی
مدیر استانهای مرکز هماهنگی، توسعه و ترویج فعالیتهای قرآنی کشور ادامه داد: تاکنون 30 موسسه برتر قرآنی کشور برای شرکت در نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم که ماه رمضان امسال در تهران برگزار میشود، دعوت شده است.
حجت الاسلام جعفری توزیع بستههای فرهنگی در بین موسسات و مراکز قرآنی را یکی از برنامههای مرکز فعالیتهای قرآنی عنوان کرد و گفت: تاکنون سه سری بسته فرهنگی شامل کتاب و نرم افزارهای قرآنی در بین موسسات قرآنی کشور توزیع شده است.
معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان لرستان نیز در ادامه این گردهمایی یک روزه به برخی اقدامات این اداره کل در راستای حمایت از موسسات و مراکز قرآنی اشاره کرد و یادآور شد: تعداد موسسات قرآنی که زیر نظر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فعالیت دارند به 107 موسسه رسیده است.
امین کمالوندی با تشریح اهداف برگزاری این گردهمایی، یادآور شد: گردهمایی فعالان قرآنی لرستان با همکاری مرکز هماهنگی توسعه و ترویج فعالیتهای قرآنی کشور و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شده است.
در پایان گردهمایی یک روزه فعالان قرآنی استان لرستان برخی از مدیران مسئول موسسات و مراکز قرآنی لرستان به بیان مسائل و دیدگاه های خود در زمینه فعالیتهای قرآنی پرداختند.
نظر شما