پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱ شهریور ۱۳۸۸، ۱۷:۰۰

نیروی انتظامی واحدهای متخلف در ماه رمضان برخورد قاطعانه خواهد کرد

زنجان - خبرگزاری مهر: فرمانده انتظامی استان زنجان گفت: پلیس در ماه مبارک رمضان با نظارت کامل بر واحدهای صنفی از جمله اغذیه فروشیها، مراکز پذیرایی، کافی شاپها با آن دسته از واحدها و متصدیانی که شئونات اسلامی را در این ماه رعایت نکنند، قاطعانه برخورد خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در ز نجان، سرهنگ محسن حسن خانی قبل از ظهر یکشنبه افزود: اغذیه فروشان مؤظفند با مراجعه به اتحادیه مربوطه به منظور شرکت در شیفت بندی نحوه فعالیت، هماهنگیهای لازم را با مدیریت نظارت بر اماکن عمومی انجام دهند. زیرا سرو غذا در خارج از محدوده زمانی تعیین شده از سوی اماکن عمومی ممنوع است و در صورت مشاهده، نسبت به تعطیلی واحدهای صنفی مختلف اقدام خواهد شد.

وی ادامه داد: آن دسته از اغذیه فروشانی که به منظور پذیرایی از مسافران مجوز فعالیت دریافت کرده اند، ملزم به رعایت شئونات اسلامی و بندهای تعهدنامه مخصوص اماکن عمومی هستند.

سرهنگ حسنخانی به گونه ای که استتار کامل ویترین واحدهای صنفی اغذیه فروشی در ماه مبارک رمضان تا قبل از اذان مغرب الزامی بوده و در صورت مشاهده تظاهر به روزه خواری در هر یک از واحدهای صنفی در ماه مبارک رمضان، نسبت به تعطیل واحد صنفی اقدام خواهد شد.

فرمانده انتظامی استان زنجان ادامه داد: رعایت کلیه مقررات اماکن عمومی و شئونات اسلامی از سوی کسبه در ماه مبارک رمضان مورد تاکید بوده و بدیهی است فروشندگان مواد غذایی، رستورانها، تالارهای پذیرایی، اغذیه فروشیها موظف به رعایت این مسئله هستند و ماموران انتظامی استان با کسانی که بخواهند مقررات را رعایت نکنند، برخورد قانونی لازم را خواهد کرد.

سرهنگ حسنخانی با اشاره به اجرای طرح مختلف توسط پلیس جهت روان سازی ترافیک در محورهای منتهی به محل برگزاری مجالس و سخنرانیها گفت: در شبهای قدر و ایام شهادت مولی الموحدین حضرت علی (ع)، برای تامین امنیت مطلوب و رفاه حال شهروندان، پلیس حضور گسترده در مساجد و تکایا خواهد داشت.

کد خبر 934461

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha