پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۵ شهریور ۱۳۸۸، ۱۵:۲۱

فرماندار شیراز:

زیرساختهای کلانشهر شیراز باید تقویت شود

زیرساختهای کلانشهر شیراز باید تقویت شود

شیراز - خبرگزاری مهر: ابراهیم عزیزی بر لزوم تقویت هرچه بیشتر زیرساختهای کلانشهر شیراز در تمام ابعاد و عرصه ها تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، عزیزی ظهر یکشنبه در صحن علنی شورای شهر شیراز افزود: برای تقویت زیرساختها، شورای شهر ارگانی موثر به شمار می رود که می تواند توسعه زیرساختها را در تمام ابعاد مورد پیگیری قرار دهد.

وی خاطرنشان کرد: این توسعه فقط در مباحث عمرانی مد نظر نیست بلکه باید با نیازسنجی مناسب مباحث فرهنگی و اجتماعی را پیگیری کرد.

فرماندار شهرستان شیراز در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بحث درآمد نیز بیان کرد: شهر شیراز با وسعت و جمعیت فراوان به طور یقین باید دارای منابع درآمدی مناسب و پایدار باشد و در این راستا باید برای سهم درآمدزایی شهرداری تعریف جامع و کاملی از منابع درآمدی ارائه داده شود.

عزیزی در ادامه با تاکید بر اینکه در این رهگذر باید به توانایی های مالی مردم نیز توجه داشت، تصریح کرد: اگر در این خصوص نگاه ها فقط به درآمدزایی و کسب درآمد صرف محدود شود به طور یقین مشکلات دیگری نیز پیش خواهد آمد که در مرحله اول عقب ماندگی و نارضایتی مردم را در پی دارد.

وی با تاکید بر لزوم اعمال نگاهی تحول گرا اظهار داشت: در این رابطه ایجاد هماهنگی و تعامل بین دستگاه های اجرایی در تصمیم گیری ها بسیار موثر است از این رو باید ایجاد تعامل مستمر و همدلی همواره در سرلوحه کار قرار گیرد.

در ادامه جلسه نایب رئیس شورای شهر شیراز نیز بیان کرد: انتقاد و نقد امور برای اصلاح و پیشرفت امور صورت می گیرد و اگر چنین نباشد به طور یقین حاصل کار مثبت و مناسب نخواهد بود.

مهدی خانی با اشاره به انتقادات خود از شهردار شیراز که طی این مدت مطرح شد، افزود: بودجه عمرانی شهرداری در سال جاری 415 میلیارد ریال بوده که باید رقمی یک میلیارد و 400 میلیون تومان درآمد کسب شود در صورتی که باتوجه به کسری درآمدها موضوع بودجه مصوب و کسب درآمدها باید مورد بحث بررسی قرار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: باتوجه به وضعیت کنونی عنوان شده در خصوص بودجه، هزینه و درآمد جای بحثی باقی نمی ماند که به زودی شاهد ایجاد مشکلاتی برای شهرداری شیراز باشیم و جلوگیری از تحقق این امر فقط به اصلاحات زیربنایی بستگی دارد.

کد خبر 942712

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha