پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۱ شهریور ۱۳۸۸، ۱۸:۳۰

سفر عمار حکیم به نجف اشرف/ دیدار با مراجع عظام عراق

سفر عمار حکیم به نجف اشرف/ دیدار با مراجع عظام عراق

رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق با سفر به شهر نجف اشرف علاوه بر زیارت بارگاه ملکوتی امیر مومنان حضرت علی (ع) با مراجع عظام از جمله آیت الله علی سیستانی مرجع عالی عراق دیدار کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه تلویزیونی الفرات عراق، "سید عمار حکیم" با آیات عظام، علی سیستانی، مرجع عالی، سید محمد سعید حکیم، شیخ بشیر النجفی، شیخ اسحاق الفیاض و علامه سید محمد بحر العلوم دیدار کرد.

عمار حکیم همچنین با حضور بر سر قبور آیت الله باقر حکیم شهید محراب و مرحوم سید عبدالعزیز حکیم، برای شادی ارواح آنها سوره فاتحه قرائت کرد.

حکیم در اظهاراتی گفت در دیدار با مراجع عظام، آنها را در جریان اوضاع کلی و تحولات مرحله کنونی قرار داده است و بر پایبندی به شیوه شهید محراب و عزیز عراق (مرحوم سیدعبدالعزیز حکیم) و نصب العین قرار دادن رهنمودهای مراجع دینی در توسعه فعالیت نهاهای مجلس اعلا به گونه ای که با آرمانها و آرزوهای ملت عراق منسجم باشد و منافع عالی آنها را حفظ کند، تاکید کرده است.

شورای مرکزی مجلس اعلای اسلامی عراق سه شنبه 10 شهریور، سید عمار حکیم را به عنوان جانشین مرحوم سید عبدالعزیز حکیم انتخاب کرد.

فرزند 38 ساله مرحوم سیدعبدالعزیز حکیم افزود : با حفظ اصالت و ارزشها و اصولی که شهید محراب ( در اشاره به آیت الله محمد باقر الحکیم عمومی وی) وضع کرد و مرحوم (سید عبدالعزیز) حکیم به آن پایبند بود، دست به نوگرایی خواهیم زد.

سید عبدالعزیز حکیم که اخیرا برای درمان سرطان ریه به صورت دوره ای به ایران مسافرت می کرد، سرانجام ساعت دو سی و پنج دقیقه بعد از ظهر چهارشنبه 4 شهریور دعوت حق را لبیک گفت و روز شنبه هفتم شهریور در جوار بارگاه ملکوتی مولای متقیان حضرت علی علیه السلام آرام گرفت.

کد خبر 946050

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha