پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ شهریور ۱۳۸۸، ۱۱:۴۵

مدیریت حمل و نقل درون‌ شهری شخصی بیرجند به اتوبوسرانی واگذار شد

مدیریت حمل و نقل درون‌ شهری شخصی بیرجند به اتوبوسرانی واگذار شد

بیرجند - خبرگزاری مهر: مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی بیرجند گفت: مدیریت حمل و نقل مسافر درون‌شهری و حومه‌ ای توسط اتوبوس و مینی ‌بوس‌های شخصی در بیرجند به سازمان اتوبوسرانی واگذار شد.

به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، یدالله غلامپورصبح پنج شنبه در بازدید از شرکت ‌های حمل و نقل مسافر درون‌ شهری بیرجند افزود: براساس آیین‌نامه مدیریت حمل و نقل بار و مسافر هرگونه حمل بار و مسافر در شهر و حومه در قالب شرکت‌های حمل و نقل بار و مسافر درون‌شهری تحت مدیریت شهرداری‌ها صورت می‌ پذیرد.

وی ادامه داد: در راستای اجرای آیین‌ نامه فوق روز گذشته جلسه‌ ای در دفتر مدیریت راهور استان تشکیل و مقرر شد همه اتوبوس‌ها و مینی ‌بوس‌های شخصی فعال در حمل و نقل مسافر درون‌شهری و حومه‌ ای در قالب شرکت‌های حمل و نقل ساماندهی و برای صدور کارت تردد به سازمان اتوبوسرانی معرفی شوند.

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی بیرجند بیان داشت: براساس سوابق موجود تعداد 9 شرکت حمل و نقل مسافر درون‌شهری با مینی ‌بوس و اتوبوس دارای شماره ثبت هستند که رانندگان مینی‌ بوس‌های شخصی فعال در داخل شهر و حومه موظفند حداکثر تا پایان شهریور ماه در شرکت‌های حمل و نقل تشکیل پرونده داده و با ارائه معرفینامه از شرکت برای صدور کارت تردد به سازمان اتوبوسرانی مراجعه کنند.

غلامپور تصریح کرد: برابر صورتجلسه تنظیمی و هماهنگی با راهور استان از اول مهر از تردد همه مینی ‌بوس‌ها و اتوبوس‌های فعال در شهر و حومه که دارای کارت تردد از ناحیه اتوبوسرانی نباشند، توسط پلیس راهور جلوگیری می ‌شود.

کد خبر 948801

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha