به گزارش خبرنگار مهر در رشت، این تفاهمنامه به منظور استفاد بهینه از ظرفیتهای موجود و توانایی های علمی و اجرایی بخش صنعت و معدن استان در زمینه آموزش نیروی انسانی به امضاء رسیده است.
دبیر اتاق بازرگانی استان گیلان در این مراسم گفت: مطابق این تفاهمنامه مقرر شده براساس نیاز واحدهای تولیدی و تجاری، شش کارگاه آموزشی کاربردی در زمینه های مورد نظر با همکاری سازمان صنایع و معادن گیلان برگزار شود.
سید مهدی هاشمی افزود: این کارگاهها شامل دوره های آموزشی اینکوترمز، اعتبارات اسنادی ( گشایش LC )، مدیریت خرید خارجی یک، مدیریت خرید خارجی دو ، مقررات متحدالشکل اعتبارات اسنادی (UCP600 ) و ثبت سفارش الکترونیکی است.
وی همچنین با موثر دانستن این کارگاه های آموزشی در ارتقای سطح توانمندیها و آشنایی تولید کنندگان و تجار با مفاهیم کاربردی تجارت خارجی گفت: این دوره ها به ترتیب و با رعایت پیش نیاز ارائه می شود.
رئیس سازمان صنایع و معادن گیلان نیز در این مراسم ضمن دعوت از مدیران واحدهای صنعتی و معدن برای حضور فعال در این کارگاه های آموزشی، گفت: از اهداف عمده تفاهمنامه میان سازمان صنایع و معادن و اتاق بازرگانی گیلان ایجاد همکاری متقابل در زمینه پیشگیری از مشکلات واحدهای صنعتی در امر بازرگانی خارجی و ارائه راهکارهای عملی در خصوص مشکلات آنان با درنظر گرفتن کلیه امکانات موجود است.
محمد حسین اصغریان ادامه داد: باتوجه به اینکه این کارگاه های آموزشی جنبه های کاربردی و عملی موثر دارند حضور مدیران واحدهای صنعتی و معدنی در آنها می تواند راهگشاری بسیاری از مسائل مرتبط با صادرات و تجارت خارجی باشد.
نظر شما