به گزارش خبرنگار مهر، وزارت بهداشت بر اساس این آیین نامه دانشجویانی که با هزینه شخصی در مقطع دکتری تخصصی (Ph.D) در خارج از کشور مشغول به تحصیل بوده و شرایط خاص آیین نامه را دارا باشد بر اساس قانون اعزام دانشجو به خارج جهت سال آخر تحصیل بورسیه می کند.
متقاضیان باید دارای شرایط عمومی از جمله دارا بودن ضوابط آیین نامه جذب هیئت علمی، معدل حداقل 15 برای دانشگاههای علوم پزشکی تیپ یک و معدل 16 برای سایر دانشگاهها، حداکثر سن 37 سال و کارت پایان خدمت برای متقاضیان مرد باشند.
همچنین این افراد باید اعلام نیاز جهت انجام تعهدات بورس از یکی از دانشگاهها یا موسسات وابسته به وزارت بهداشت را دریافت کنند و رشته تحصیلی آنها نیز باید یکی از رشته های مورد نیاز وزارت بهداشت باشد، دانشگاه محل تحصیل دانشجو باید مورد تایید باشد، در زمان درخواست جهت اعطای بورس حداقل دو مقاله داشته باشند و موضوع پایان نامه نیز در راستای نیازهای کشور باشد.
این گروه از دانشجویان باید تعهداتی نیز به دانشگاه مورد نظر بسپارند که از آن جمله می توان به سپردن وثیقه ملکی اشاره کرد. وثیقه ملکی باید متناسب با بورس اعطایی باشد.
پرداخت هزینه های بورسیه بر اساس مصوبات هیئت دولت انجام می گیرد و حقوق و مزایای دانشجویان بورسیه مامور به تحصیل پس از کسورات قانونی جهت پرداخت هزینه های تحصیلی باید از طریق دانشگاه محل خدمت در اختیار وزارت بهداشت قرار گیرد.
به بورسیه سال آخر مقرری تحصیلی، یک نوبت هزینه کتاب، بیمه، شهریه، هزینه تز و یک نوبت بلیط بازگشت تعلق می گیرد.
نظر شما