دکتر لیلی ماحوزی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: کمبود هورمون رشد در بزرگسالان ناشی از جراحی تومورهای هیپوفیز و یا ضربات مغزی است که بعضا در اثر تصادف اتفاق می افتد.
به گفته این فوق تخصص غدد و هیپوفیز تاکنون هیچ اندازه گیری از کمبود هورمون رشد در جمعیت بزرگسال صورت نگرفته و در نتیجه درمان نیز انجام نشده است.
ماحوزی افزود: شاید یکی از دلایل آن گران بودن قیمت داروی هورمون رشد بوده باشد.
از جمعیت 70 میلیونی کشور می توان تخمین زد که دو تا سه میلیون نفر دچار کمبود هورمون رشد باشند که اگر آمار تصادفی ها، عفونتهای مغزی و... را به آن اضافه کنیم، جمعیتی بین 5 تا 6 میلیون نفر کمبود هورمون رشد هستند |
ماحوزی: فوق تخصص غدد |
ماحوزی با عنوان این مطلب که تقریبا هیچ بررسی در خصوص کمبود هورمون رشد در جمعیت بزرگسال کشور نداشته ایم، افزود: از مجموع 5 هزار بیمار هیپوفیز حدود دو هزار نفر با کمبود این هورمون مواجهند.
از جمعیت 70 میلیونی کشور می توان تخمین زد که دو تا سه میلیون نفر دچار کمبود هورمون رشد باشند که اگر آمار تصادفی ها، عفونتهای مغزی و... را به آن اضافه کنیم جمعیتی بین 5 تا 6 میلیون نفر مبتلا به کمبود هورمون رشد هستند.
ماحوزی در خصوص هزینه تزریق داروی درمان کمبود هورمون رشد گفت: هزینه آن تقریبا ماهیانه یک میلیون تا یک میلیون 200 هزار تومان برآورد می شود که با توجه به اینکه تحت پوشش بیمه نیست، بسیار گران بوده و همه افراد توانایی پرداخت این هزینه ها را ندارند چون تزریق این دارو می بایست تا آخر عمر ادامه داشته باشد.
این فوق تخصص غدد و هیپوفیز در عین حال از بیمه بودن این خدمات درمانی در اروپا خبر داد.
نظر شما