به گزارش خبرنگار مهر، امسال سومین سالی است که ما فقدان عمران صلاحی را تجربه میکنیم. وی طنزپردازی چیره دست بود که در سال 1325 از پدری اردبیلی و مادری اهل باکو در تهران به دنیا آمد. "گریه در آب" اولین مجموعه شعرش بود که در سال 52 چاپ شد.
"قطاری در مه" و "ایستگاه بین راه" که در سالهای 55 و 56 منتشر شدند ادامه همان تجربیات (گریه در آب) بودند. صلاحی در سال 66 به شعر سپید روی آورد اما پس از انتشار مجموعه "هفدهم" رکودی در زمینه چاپ کتاب شعر برایش پدید آمد که اگر از مجموعه "پنجره دن داش گلیر" که اشعار ترکی او را در برمیگیرد، بگذریم، این رکود 22 سال ادامه یافت و با انتشار کتاب "آی نسیم سحری..." و تجدید چاپ "گریه در آب" و "ایستگاه" -هر دو در قالب کتابی واحد با عنوان "ناگاه یک نگاه"- پایان یافت.
این شاعر طنزپرداز کشورمان سحرگاه روز 12 مهر 1385 در حالی که چند ماهی به شصتمین بهار عمرش باقی بود بر اثر ایست قلبی در تهران درگذشت.
اکنون با گذشت سه سال از درگذشت این شاعر طنزپرداز کشورمان قرار است مجموعهای از اشعار منتشر نشده وی چاپ شود.
یاشار صلاحی فرزند زندهیاد عمران صلاحی روز گذشته در حالی که برای تجدید دیدار با پدرش در سومین سالمرگ او راهی قطعه هنرمندان بهشت زهرای تهران بود با اعلام این خبر به خبرنگار مهر گفت: گزیدهای از اشعار منتشر نشده بابا را گردآوری کردهایم و قرار است زیر نظر شهرام رجب زاده چاپ شود.
وی افزود: این کتاب دربرگیرنده 150 شعر صلاحی از سال 47 تا 85 است که تا کنون منتشر نشده هر چند هنوز تمام هم نشده و احتمالاً شعرهای دیگری به این مجموعه اضافه خواهد شد. کتاب مذکور احتمالاً تا سه ماه دیگر تحویل ناشر (مروارید) میشود.
فرزند این شاعر معاصر کشورمان همچنین از چاپ مجموعهای از غزلهای پدرش خبر داد و یادآور شد: این مجموعه را که در واقع شعرهای کلاسیک بابا به انتخاب خود اوست، اخیراً گردآوری کردهایم و کار گزینش آنها تمام شده و به زودی توسط همین ناشر (مروارید) چاپ میشود.
نظر شما