به گزارش خبرگزاری مهر، حسین نحوی نژاد در جریان برگزاری دوره کشوری روشهای کاردرمانی بیماران روانی مزمن در تبریز با اعلام اینکه 80 درصد از بیماران روانی مزمن در حال حاضر از خدمات بیمه ای برخوردارند، گفت: مراقبت درست از این نوع بیماران به سلامت جامعه کمک می کند چرا که وضعیت بیماران روانی با دوری از جامعه بدتر شده و در کنار خانواده بهبودی بیشتری حاصل می شود.
وی با اشاره این نکته که از سال 80 ستاد ساماندهی بیماران روانی مزمن کار خود را به صورت رسمی آغاز کرده است، افزود: اکنون در بانک اطلاعات این ستاد نام 101 هزار بیمار روانی مزمن وجود دارد که از این تعداد 67 درصد مرد و 32 درصد زن هستند.
به گفته نحوی نژاد در آیین نامه ای که برای این منظور تدوین شده است تا پایان برنامه چهارم باید به 21 هزار بیمار روانی مزمن خدمات ارائه شود و این در حالی است که اکنون 45 هزار بیمار روانی تحت پوشش این ستاد، قرار دارند.
رئیس ستاد ساماندهی بیماران روانی مزمن سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه حدود دو هزار بیمار روانی تحت پوشش سازمان بهزیستی داری هویت مشخصی نبوده و یا فردی را برای مراقبت از خود ندارند، افزود: دادگاه، حضانت این گونه افراد را به سازمان بهزیستی واگذار کرده است.
وی تعداد تخت های مراکز شبانه روزی سازمان بهزیستی را 6 هزار و 500 تخت اعلام کرد و در عین حال بر ضرورت نگهداری این بیماران در منازل و در کنار خانواده ها با درمان های کوتاه مدت یا بلند مدت تاکید کرد.
نظر شما