به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر یوسفی - دبیر همایش رنگ و پوشش با بیان اینکه اکنون فناوری های نوین در دنیا باعث شده تا رنگ ها و پوشش هایی با کارایی و کیفیت های کاملاً متمایز از قبل ایجاد شود، افزود: پوشش هایی برای ساختمان که دوده بر روی آن ننشیند و به راحتی با آب باران شسته شود، پوشش های خودرویی حاوی تیگمنت های نانو که در هنگام تصادفات ریختگی رنگ بسیار کمی داشته باشد از نمونه فناوری های نوین رنگ هستند.
وی با بیان اینکه تکنولوژی های نوین براساس نیاز و با سلایق ایرانی ها وارد کشور می شوند افزود: مهم این است که به تحقیقات در زمینه رنگ اهمیت لازم داده نمی شود و هنوز این دانش در ایران بومی و نهادینه نشده است.
وی مهمترین دلیل ضعف تحقیقات در صنعت رنگ را قیمت بالای مواد اولیه عنوان کرد و گفت: علیرغم وجود معدن غنی در ایران ما مواد اولیه مورد نیازصنعت رنگ را وارد می کنیم که این کار سبب می شود تا تولیدی رنگ سود چندانی برای تولید کنندگان نداشته باشد و به تبع آن رغبتی برای کارهای تحقیقاتی ایجاد نمی شود.
دبیر همایش رنگ و پوشش با بیان این که در همایش بین المللی رنگ و پوشش که 25 تا 27 آبان برگزار می شود، گفت: در این همایش سعی شده تا با دعوت از اساتید و محققان برجسته رنگ و پوشش، زمینه ای برای ارتقای سطح علمی ایران فراهم شود.
وی گفت: پژوهشگرانی از انگلیس، بلژیک، فرانسه و آمریکا برای ارایه آخرین دستاوردهای علمی در این زمینه در همایش رنگ و پوشش شرکت می کنند.
یوسفی ادامه داد: رنگدانه های عالی و معدنی، علوم و فناوری چاپ، فیزیک رنگ، فناوری های نوین در رنگ و پوشش، جنبه های محیطی، بازاریابی و تجاری سازی و استانداردسازی از جمله محورهای مورد بحث در این همایش است.
وی گفت: 14 کارگاه آموزشی نیز برای آشنایی شرکت کنندگان به این علوم در روز اول این همایش برگزار می شود.
نظر شما