مصطفی مصطفی لو در گفتگو با خبرنگار مهر در گرگان افزود: در حال حاضر برداشت سیب زمینی خوراکی از سطحی معادل دو هزار هکتار از مزارع کوهستانی شروع شده که پیش بینی می شود بین 40 تا 50 هزار تن سیب زمینی از این مناطق تولید شود.
وی اظهار داشت: چشم انداز آتی سازمان نسبت به منطقه جنوبی خارج کردن این مناطق از نوع خوراکی به نوع بذری است به همین منظور حدود 30 هکتار از مزارع کوهستانی به کشت سیب زمینی جهت تولید بذر اختصاص پیدا کرده است.
وی خاطرنشان کرد: بذور مورد نیاز کشاورزان به صورت یارانه ای در اختیار کشاورزان قرار گرفته است که پیش بینی می شود حدود 1500 تا 2000 تن غده بذر تولید شود.
مصطفی لو بیان داشت: سازمان جهادکشاورزی در نظر دارد هر ساله از سطح کشت مزارع سیب زمینی که به کشت رقمهای بومی و محلی اختصاص دارد کاسته و ارقام جدید بذری به نامهای (سانته، سانتیا، بورن و بانبا) را با هدف بالا بردن راندمان تولید محصول در واحد سطح، تامین بذر مناطق میانی و پائین دست استان و افزایش سبد درآمدی کشاورزی را به دنبال خواهد داشت.
معاون بهبود تولیدات گیاهی گلستان اعلام کرد: اولین همایش منظقه ای توسعه زیتون با شرکت با استان زیتون خیز کشور در این استان برگزار می شود.
مصطفی لو افزود: ارائه سیاستها و برنامه های توسعه زیتون در کشور، ارائه مقالات علمی در زمینه مدیریت باغ زیتون، معرفی ارقام مناسب، مدیریت آبیاری در باغات، تغذیه گیاهی، آفات و بیماریهای زیتون از جمله اهداف این همایش است.
این همایش 18 تا 21 آبانماه جاری برگزار می شود.
نظر شما