منصور مهدي زاده قهرمان سابق كشتي ايران و جهان در گفت و گوي اختصاصي با خبرنگار ورزشي خبرگزاري مهر ، ضمن بيان مطلب فوق افزود: مسئولان و مديران فدراسيون بايد فرصت حضور افراد اين چنيني را در عرصه ورزش ندهند و با حذف اين گونه افراد ، به ورزش قهرماني توجه كنند .
وي گفت: طالقاني در حال حاضر تمام سعي خود را براي احياي كشتي مي كند ، ولي بايد به او فرصت داد. او در يك زمان محدود و در مقابل يك عمل انجام شده قرار گرفت و رياست فدراسيون كشتي را پذيرفت . حالا بايد به او كمك كرد .البته به صورت عملي نه گفتاري .
مهدي زاده در خصوص عملكرد فدراسيون كشتي گفت: فدراسيون كشتي كارش را انجام مي دهد و بايد ما توقعاتمان را با امكاناتمان متوازن كنيم . دست اندركاران نيز بايد كمر همت را محكمتر ببندند.
وي گفت: فدراسيون كشتي براي حل مشكلات موجود دست روي دست نگذاشته و كارهايي در حال انجام گرفتن است كه به مرور زمان نتايجش آشكار مي شود . طالقاني نيز با زياد كردن مسابقات و نظم دادن به آنها و انضباط در امور اجرايي و ايجاد صلح و صميميت در صدد است تا فدراسيون را به سمت يكي شدن سوق دهد.
مهدي زاده درباره زياد شدن مسابقات گفت: بايد از هزينه سفرهاي خارجي كاسته شود و صرف امر آموزش گردد. همچنين برگزاري مسابقات بايد هدفمند شود و تعرفه اي براي آن تعيين شود. تعدد مسابقات زماني سودمند است كه از برگزاري آن نتيجه اي حاصل شود و فقط به خسته شدن ورزشكارمنجر نگردد. ما بايد بعد از هر مسابقه نقاط ضعف و قوت ورزشكار را شناسايي كنيم و از ميان اين ورزشكاران، كساني كه واقعا استعداد دارند و داراي اخلاق و رفتار نيك هستند را انتخاب كنيم . سپس براي مرور فن كشتي گيران جهاني هر بار استعدادهاي جديد را به ميدان بفرستيم و سطح ورزش كشتي خود را به سطح جهاني برسانيم .
وي درخصوص عملكرد محمد طالقاني در فدراسيون كشتي گفت: طالقاني نسبت به همه احساس مسئوليت دارد و اصلا فرد كينه توزي نيست . او تمام صفات يك ورزشكار را كه همانا مرام پهلواني و خوش رويي است ، دارد و همه اينها مي تواند كارساز باشد . در كنار تمام اين خصلت هاي خوب رفتاري ، او به يك مشاور خوب در حد تفكرات خود نياز دارد، زيرا بالاخره هر شخصي ، خلا هايي دارد كه به راحتي مي تواند با يك مشاور آن را پر كند. به نظر من به جاي اين كه با الفاظ بازي شود ، بايد با حقيقت ها روبرو شد . طالقاني نيز با علاقه مندي كه به كارش دارد، بايد از همكاري هاي صديق استفاده كند و گرنه هر چه قدر هم تلاش كند ، از هدف دور مي ماند .
وي در پاسخ به اين سوال كه چرا طالقاني تا به حال به فكر داشتن يك مشاور نبوده ، اظهار داشت: داشتن يك مشاور خوب نياز به نشست و جلسه دارد و حتما او تا به حال فرصت بحث و بررسي در اين مورد را نداشته است . به نظر من بايد از برنامه ها و وقت گذراني هاي حاشيه اي فدراسيون كاسته شود تا فرصتي براي پرداختن به كارهاي اساسي از جمله بالا بردن پرچم كشورمان و حضور پر افتخار در ميادين بين المللي و جهاني است ، پيدا كنيم .
قهرمان سابق كشتي كشورمان با ابراز ناراحتي از جدايي رسول خادم از فدراسيون كشتي گفت: رسول عجولانه تصميم گرفت. طالقاني به خاطر حسن نيت فراواني كه داشت ، از او خواست تا باز هم به خانواده كشتي بيايد ، زيرا يك قهرمان زماني كه در صحنه ورزش باشد ، قهرمان است و وقتي كه از نظرها دور شود، به دست فراموشي سپرده مي شود . طالقاني نيز كه بسيار مرد احساسي و عاشق ورزش است ، از او خواست تا به فدراسيون بيايد و دين خود را نسبت به مردمي كه دوستش دارند، ادا كند ، زيرا يك وزشكار با حمايت مردم اعتبار پيدا مي كند و اگر روزگاري قهرمان شده ، اين مردم بوده اند كه او را قهرمان كرده اند . حال زماني كه به او نياز هست ، نبايد با داشتن توقعات بي جا ، از زير بارمسئوليت شانه خالي كند .
وي ادامه داد : رفتن رسول ، اتفاق ناميموني بود ، مثل خداحافظي ناگهاني و بازگشت ناگهاني تراو در زمان رياست اميررضا خادم . در زماني كه بسياري از قهرمانان و ورزشكاران به سختي زندگي خود را مي گذرانند و هنوز تعداد زيادي از مسئولان و مربيان فدراسيون حتي حقوق خود را نگرفته اند ، داشتن اين توقعات بسيار نادرست است . اگر ورزش در گذشته هم به جايي رسيد، دليلش قناعت ورزشكاران بود .آنها با فداكاري و كم كردن توقعات ، خالق بزرگي ها و شگفتي هاي زيادي مي شدند .
مهدي زاده با اشاره به گفته رسول خادم مبني بر اينكه افراد چسبيده در فدراسيون كشتي باعث جدايي او شدند ، گفت: خادم اگر واقعا به اين مسئله اعتقاد داشت ، نبايد ميدان را خالي مي كرد ، بلكه بايد مي ماند و آن افراد را هم به سمت خط و مشيي كه از نظر او درست بود ، سوق مي داد .
نظر شما