۱۰ آذر ۱۳۸۸، ۱۳:۰۲

از ابتدای سال جاری؛

45 واحد مرغداری گوشتی صنعتی در کرمانشاه به بهره برداری رسید

45 واحد مرغداری گوشتی صنعتی در کرمانشاه به بهره برداری رسید

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از راه اندازی و بهره برداری از 45 واحد مرغداری گوشتی صنعتی در هشت ماهه اول سال جاری در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در کرمانشاه، مالک باقری پیش از ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: توان تولید این واحدها در هر دوره دو ماهه چهار هزار تن گوشت مرغ با ظرفیت 428 هزار قطعه است.

 

وی افزود: در حال حاضر ظرفیت 346 واحد مرغداری صنعتی استان در زمینه مرغ گوشتی با احتساب واحدهای جدید (45 واحد) به رقمی در حدود 40 هزار تن گوشت مرغ در سال می رسد به شرطی که مرغداران بتوانند در سال پنج دوره جوجه ریزی نمایند.

 

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه مجموع ظرفیت واحدهای صنعتی مرغداری استان را چهار میلیون و 700 هزار قطعه عنوان کرد.

 

باقری تصریح کرد: براساس متوسط مصرف سرانه کشور، میزان مصرف گوشت مرغ در استان کرمانشاه در سال رقمی در حدود 41 هزار تن است.

 

وی فعالیتهای انجام شده در زمینه افزایش تولید گوشت مرغ در استان را چشمگیر توصیف کرد و در مقایسه ای که میان حجم تولید مرغ استان در سال 79 نسبت به سال جاری انجام داد، از افزایش ظرفیت واحدهای تولیدی استان تا سقف 374 درصد خبر داد.

 

باقری ادامه داد: در برنامه چهارم نسبت به برنامه سوم (سال 79) از نظر تعداد واحدهای صنعتی تولید مرغ در استان رشدی معادل 86 و از نظر تولید نیز رشد 81 درصدی را نظاره گر هستیم.

 

وی در خصوص نابسامانی هایی که در زمینه بازار گوشت مرغ وجود دارد، چندگانگی قیمتها و همچنین وجود واسطه ها و مرغ زنده فروشان، گفت: مهمترین مشکل این است که تولیدکنندگان مرغ در استان علاوه بر اینکه همدلی و همراهی لازم را با همدیگر ندارند که از تشکل و اتحادیه صنفی نیز بی بهره هستند.

 

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه ادامه داد: این شرایط باعث شده است که مرغداران به صورت جزیره ای عمل نمایند و در این بین عده ای سودجو نیز استفاده های لازم را برده و باعث آشفتگی در بازار مرغ استان می شوند.

 

وی همچنین نوسانات بازار مرغ و قیمت نهاده های مورد نیاز و نیز جوجه یکروزه را از دیگر عوامل بی ثباتی بازار مرغ توصیف کرد و گفت: در حال حاضر هیچگونه یارانه ای به مرغداران استان پرداخت نمی شود و آنها مجبورند که همه اقلام مورد نیاز خود را از بازار آزاد و با قیمتهای غیر یارانه ای خریداری نمایند که در قیمت تمام شده مرغ برای مصرف کننده تاثیرات افزایشی برجای می گذارد.

 

باقری همچنین از مرغداران خواست تا نسبت به بیمه طیور خود در برابر انواع بیماریها اقدام نمایند چرا که بخش بیشتر این بیمه را دولت می دهد و مرغداران برای هر قطعه تنها رقمی معادل 400 ریال پرداخت می نمایند.

 

وی همچنین از بانکهای عامل خواست تا در برابر بازپرداخت بدهی مرغدارانی که توان بازپرداخت وامهایشان را ندارند، فرصت بیشتری به آنان بدهند.

 

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه خاطر نشان کرد: در حال حاضر برای اعطای مجوز تاسیس مرغداری های صنعتی در استان هیچگونه محدودیتی نداریم ولی تنها مشکلی که وجود دارد این است که باید سرمایه گذاری در این راستا حمایتهای لازم را نیز برعهده گیرد.

کد خبر 993210

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha