پس از اشغال عراق در سال 2003 و حکمفرمایی ناامنی در این کشور بدلیل ناتوانی اشغالگران آمریکایی، علاوه بر اینکه بخش بزرگی از آثار باستانی عراق در اثر بمباران جنگنده ها تخریب شد، بسیاری از این آثار که قدمتی چند هزار ساله داشتند به سرقت رفت.
حال پس از گذشت 7 سال از اشغال عراق، به اعتراف مقامات صهیونیست مشخص شده است که تعداد زیادی از این آثار باستانی عراق در فلسطین اشغالی و در موزه های این رژیم قرار دارد که همواره تلاش های نافرجامی برای تاریخ سازی داشته است.
دور از ذهن نیست که چند سال دیگر صهیونیست های بدون تاریخ، با به نمایش درآوردن این آثار باستانی در موزه های خود، ادعاهای خود را در زمینه که "این تاریخ ماست" شدت بخشند.
وجودی که از ابتدا بر مبنای غصب و اشغال کشورهای عربی فلسطین، سوریه و لبنان شکل گرفت و به تدریج با درک جعلی بودن خود گام در تاریخ سازی نهاد.
این تلاش ها از همان سال های نخست اشغال فلسطین (سال 1948) با حفاری در سطح زیرین مسجد الاقصی برای یافتن هیکل ادعایی سلیمان (که هنوز هم اثری از آن یافت نشده است) آغاز و همچنان ادامه دارد.
حفاری هایی که بیش از آنکه به یافتن تاریخ جعلی صهیونیستی منجر شود، مقدمات از بین بردن تاریخ دینی و باستانی دیگر ادیان الهی از جمله تخریب مسجدالاقصی را فراهم آورده است. البته بعید نیست صهیونیست در این سطح زیرزمینی در حال ساختن آثار باستانی ادعایی خود باشند.
سرقت بزرگ پس از اشغال؛ آثار باستانی عراق در فلسطین اشغالی
"عبد الزهره الطالقانی" سخنگوی وزارت گردشگری و آثار باستانی عراق روز گذشته با اشاره به وجود آثار باستانی مسروقه عراق در فلسطین اشغالی، گفته بود: تیم های متخصص که به احتمال فراوان با دستگاه های جاسوسی در ارتباط بوده اند، مقدمات سرقت آثار باستانی عراق را فراهم آورده اند.
وی با اشاره به گنجینه نمرود (از پادشاهان باستانی) که در سال های 1988 تا 1992 در شمال موصل به دست باستان شناسان عراقی کشف شد، گفت که "صدام" (رئیس رژیم منحله بعث عراق) از این گنجینه به طور فوق سری در زیرزمین های مستحکم بانک مرکزی عراق نگهداری می کرد.
این مقام وزارت آثار باستانی عراق در ادامه افزود: پس از اشغال کشور در سال 2003، آمریکایی ها درب صندوق های گنجینه نمرود را گشودند و در آن 650 قطعه در حجم های مختلف که همگی از طلا ساخته شده بود، یافتند.
الطالقانی تاکید کرد: اشغالگران این گنجینه را در همان سال در موزه های بغداد به نمایش گذاشتند، اما بتدریج شاهد این بودیم که از تعداد این آثار باستانی گرانبها کاسته شد، تا اینکه دیگر اثری از آن باقی نماند.
خاطرنشان می شود، قیمت گذاری بر روی آثار باستانی موجود در گنجینه نمرود با توجه به قدمت چند هزار ساله و از طلا ساخته شدن امکان پذیر نیست، امری که این کارشناس عراقی نیز آن را تایید می کند.
پیش از این شاهدان عینی در عراق از حضور باستان شناسان آمریکایی در نقاط مختلف این کشور خبر داده بودند که با پشتیبانی خودروهای زرهی ارتش آمریکا در پی آثار باستانی عراق (سرزمین باستانی بابل) بوده اند.
البته این تنها بخشی از آثار باستانی به سرقت رفته عراق به دست اشغالگران آمریکایی بوده است، که به احتمال فراوان در موزه های سری رژیم صهیونیستی خاک می خورد، چه آنکه حجم آثار به سرقت رفته از عراق بسیار بالاتر و هنگفت تر ارزیابی می شود.
این مسئله زمانی جالب می شود که خود مقامات صهیونیست نیز به وجود این آثار باستانی عراق در فلسطین اشغالی اعتراف می کنند. "یولی شوارتز" سخنگوی مرکزی که مدیریت آثار باستانی رژیم صهیونیستی خوانده می شود، در این باره می گوید: دهها قطعه از آثار باستانی عراق که قدمت آنها به عهد دیرین باز می گردد، در سال های پس از اشغال به اسرائیل انتقال داده شده است.
وی در عین حال ادعا کرد که این آثار باستانی از راه های قانونی و از سوی کشورهایی نظیر انگلیس و دیگر کشورهای اروپایی که دارای مجوز نقل و انتقال آثار باستانی هستند به سرزمین های اشغالی وارد شده است.
شوارتز در ادامه البته سخنان تامل برانگیزی را مطرح کرد و اظهار داشت: هم اکنون آثار باستانی عراق در بازارهای آزاد تجاری برخی از کشورها به راحتی خرید و فروش می شود و برخی از آنها قبل از آنکه به اسرائیل انتقال داده شوند در انبارهای موجود در لندن به طور موقت نگهداری می شوند.
نظر شما