۱۲ شهریور ۱۳۸۹، ۱۳:۳۷

یک نماینده مجلس خبر داد:

تدوین لایحه مبارزه با قاچاق محصولات فرهنگی/ رفع مشکلات بازیهای رایانه‌ای

تدوین لایحه مبارزه با قاچاق محصولات فرهنگی/ رفع مشکلات بازیهای رایانه‌ای

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس با اشاره به اینکه قاچاق مشکل عمده بازار بازیهای رایانه ای و محصولات فرهنگی در کشور است گفت: با تدوین و تصویب لایحه مبارزه با قاچاق کالا و ارز مشکل بازار بازیهای رایانه ای برطرف می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد محمدی با بیان این مطلب گفت: لایحه ای که اکنون در ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز در دست تدوین است حاوی قوانین بسیار قوی و محکم در برخورد با قاچاقیان است.
 
عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس با بیان اینکه تصویب و اجرای این قانون از قاچاق کالا به ویژه قاچاق بازیهای رایانه ای می کاهد افزود: با اجرای این قانون، کمتر قاچاقچی پیدا می شود که مجازاتهای تعیین در این قانون را به جان بخرد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی یادآور شد: قانون کنونی آن طور که باید در برخورد با قاچاقچیان قاطع برخورد نمی کند و ضعفهای بسیاری دارد.
 
وی با بیان اینکه تولید کنندگان داخلی نیز باید در تولید بازیهای جذاب و پر محتوا اهتمام ورزند، افزود: تولیدات داخلی در این حوزه باید به گونه ای باشد که نیاز مخاطبان داخلی را تامین کند تا آنها به بازیهای خارجی روی نیاورند.
 
محمدی با تاکید بر اینکه مجلس آمادگی همه نوع همکاری با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دستگاههای مسئول را دارد ادامه داد: کمیسیون قضایی در بحث قانونگذاری در راستای تقویت بازار تولیدات داخلی بازیهای رایانه ای از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد.
 
این عضو کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی به فعالیتهای حمایتی بنیاد ملی بازی های رایانه ای و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از سازندگان گیم در کشور اشاره کرد و گفت: قصه، تکنیک و جذابیت لازمه تولید بازی برای مخاطب است. مخاطبی که با انبوه گیم خارجی جذاب و مهیج رو به رو است.
 
محمدی برپایی نمایشگاه و جشنواره بازیهای رایانه ای را زمینه ای برای معرفی آثار مناسب و حرکت به سمت برطرف کردن خلاء ها در این عرصه برشمرد.
کد خبر 1144689

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha