به گزارش خبرنگار مهر، سالار عرفانی نسب ظهر شنبه در سومین جلسه ستاد استانی بهبود و اعتلای برنامه های اوقات فراغت دانش آموزان استان کردستان اظهار داشت: 800 پایگاه و مراکز تابستانی به منظور بهبود و اعتلای اوقات فراغت دانش آموزان استان کردستان در تابستان سال جاری فعالیت می کنند.
وی گفت: مهمترین دغدغه مسئولان وزارت آموزش و پرورش برنامه ریزی در طول سال تحصیلی برای دانش آموزان است که فصل تابستان از این امر مستثنی نیست و به همین دلیل با برپایی پایگاه های اوقات فراغت برنامه ریزی جامعی برای این مهم در سطح استان انجام می شود.
معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش کردستان اوقات فراغت دانش آموزان را از مهمترین دغدغه های خانواده ها و دست اندرکاران نظام تعلیم و تربیت به خصوص در فصل تابستان دانست و گفت: فرا رسیدن فصل تابستان فرصتی است که فعالیت های پرورشی به شکلی متنوع و جذات تر از فعالیت های رسمی و متناسب با نیازهای جسمی، روحی، عاطفی و اجتماعی دانش آموزان به اجراء درآید.
عرفانی نسب بیان کرد: باید شرایط مناسبی را برای دست اندرکاران امر تعلیم و تربیت در فصل تابستان مهیا کرد تا با برنامه ریزی دقیق و اجرای صحیح آن درجهت شناسائی، پرورش و شکوفائی استعدادها تلاش کرده و زمینه رشد اعتقادی، فرهنگی و اجتمائی دانش آموزان عزیز را فراهم کرد.
معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش کردستان در ادامه به تبیین و تشریح دستور العمل وزارت آموزش و پرورش در این زمینه پرداخت و اظهار داشت: رویکرد فعالیت ها باید اعتلایی و بهبودی باشد که این امر مستلزم برنامه ریزی مناسب، پیگری و نظارت است.
در ادامه این جلسه روسای ادارات و گروه ها نیز به تشریح برنامه ها ی حوزه ی کاری خود پرداختند و همچنین معاونین پرورشی و تربیت بدنی نواحی و مناطق تابعه ی استان نیز گزارشی از اهم اقدامات انجام شده در خصوص بهبود اوقات فراغت دانش آموزان در ایام تابستان90 و برنامه ریزی طرح مشارکت دانش آموزان در فعالیت های عمرانی فضاهای آموزشی وپرورشی طرح هجرت 3 را ارائه کردند.
فعالیت های تابستانی آموزش و پرورش کردستان در راستای غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان در سال جاری شامل فعالیت 200 کانون، مدرسه و مجتمع های ورزشی، تعداد 209 مدرسه قرآن کریم و 350 عرصه برای اجرای طرح هجرت سه خواهد شد.
نظر شما