به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم عزیزی ظهر شنبه در کارگروه فرهنگی و امور اجتماعی برنامه پنجم توسعه سیستان و بلوچستان اظهار داشت: این استان از باب جذب و تقویت سرمایه گذاری عقب است و رفع این مشکل نیازمند حرکت مسئولان در راستای برنامه ای جامع و هدفمند است.
وی گفت: باید به گونه ای رفتار کرد که بتوان به بهترین شکل ممکن از توان سازمان های مردم نهاد در راستای تقویت بخش خصوصی سرمایه گذاری استفاده کرد.
وی افزود: باید از توان این سازمان ها در راستای اجرایی شدن بخشی از اهداف اجرایی دستگاه ها استفاده کرد.
معاون سیاسی - اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: اکنون برنامه پنج ساله پنجم، چشم انداز 20 ساله و مصوبه های دولت به عنوان سند های بالادست بهترین زمینه را برای برنامه ریزی جامع در استان فراهم کرده است.
وی گفت: باید با تلاش و کوشش این استان سهم بسزایی را از در آمد های ملی شاهد باشد.
وی افزود: تحقق 100 درصدی برنامه پنجم توسعه در تناسب اعتبارهای این بخش، توان بخش خصوصی و سازمان مردم نهاد و تقویت نظام سرمایه گذاری امکان پذیر است.
عزیزی اظهار داشت: اعتبار های اختصاص یافته به برنامه پنجم توسعه جوابگوی نیازهای سیستان و بلوچستان نیست.
وی گفت: با توجه به سوابق در آمدی استان، باید برنامه ریزی و در آمدها با نیازها، توان و قابلیت ها تناسب داشته باشد.
وی با تاکید بر تعیین شاخص ها افزود: در این زمینه باید در بدنه دستگاه های اجرایی از کارشناسان خبره و توانمند به منظور غنی تر شدن راه های اجرایی برنامه استفاده کرد.
معاون سیاسی - اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به دستاوردهای سفرهای استانی هیئت دولت به این استان بیان داشت: مصوبات استانی ظرفیت های بسیار مناسبی را در جای جای خطه جنوب شرقی ایران ایجاد کرد.
وی گفت: این ظرفیت ها زمینه را برای رشد و توسعه سیستان و بلوچستان فراهم کرد و باید از این ظرفیت ها به منظور تسریع در اجرایی شدن برنامه پنجم توسعه که به دنبال رشد شاخص ها است استفاده کرد.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد که در آینده ای نزدیک سهم درآمد ملی هر دستگاه به منظور تسهیل در اجرایی شدن برنامه پنجم توسعه مشخص شود.
نظر شما