شجاعیمهر درباره استفاده از مجریان تلویزیونی که تنها دارای چهره هستند و از علم و دانش کافی در این زمینه برخوردار نیستند به خبرنگار مهر گفت: در گذشتهها برای اینکه یک فرد وارد عرصه گویندگی شود، یعنی پشت میکروفن رادیو بنشیند شرایطی وجود داشت و باید دورههایی را پشتسر میگذاشت. بعد آرام آرام وارد پخش رادیو میشد. من بعد از 10 سال فعالیت در رادیو وارد تلویزیون شدم.
وی ادامه داد: در حال حاضر تهیه کنندهها برای اینکه مبلغ بالاتری بابت گویندگان با سابقه ندهند از مجریانی که تنها چهره دارند استفاده میکنند. اینها نمیتوانند ماندگار باشند و من به اینها مجریان یک بار مصرف میگویم.
مجری سیمای خانواده یادآور شد: پارامترهای زیادی برای اجرا وجود دارد، ولی قبل از همه اینها فرد باید شخصیت گویندگی داشته باشد. گوینده باید به گونهای حرف بزند که تمام اعضای خانواده بتوانند با آن ارتباط برقرار کنند. برای رسیدن به چنین موقعیتی باید مراحلی را طی کرد.
شجاعیمهر معتقد است فرهنگ مجری فرهنگ غالب نیست، بلکه فرهنگ رسانه غالب است و مجری برای درست پیاده کردن فرهنگ رسانه باید به آن اعتقاد داشته باشد.
وی تأکید کرد: ادب و نزاکت شاخصه خانوادههای ایرانی است و اگر بخواهیم در اجرا اینها را کنار بگذاریم از سوی خانوادهها خط میخوریم.
این مجری و گوینده با سابقه صدا و سیما متذکر شد: ما گرم و صمیمی صحبت کردن و با مردم راحت صحبت کردن و با فرهنگ عامه صحبت کردن را با بیادبی اشتباه گرفتهایم.
وی تصریح کرد: سلیقه مقطعی برخی تهیهکنندگان است که حتی رسانه را غافلگیر میکنند و از این گونه مجریان در برخی برنامههای زنده استفاده میکنند. باید ضوابطی برای حضور مجریان در صدا و سیما وجود داشته باشد. شنیدهام شورایی در سازمان به وجود آمده که به شدت کار مجریان را مدنظر قرار میدهد.
نظر شما