به گزارش خبرنگار مهر، سردار کریم کشوری صبح شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به قانون جدید جرایم رانندگی، گفت: این قانون پس از 40 سال بار دیگر بازنگری شده است و کاملا با ترافیک امروزی در ایران مطابقت دارد.
فرمانده نیروی انتظامی استان کرمانشاه تاکید کرد: این قانون جدید به صورت لایحه ای از سوی دولت به مجلس ارائه شد و مجلس نیز این قانون را تصویب کرد و مرحله نخست آن از اردیبهشت امسال آغاز شده است.
سردار کشوری افزود: در مرحله اول اجرای این قانون، شاهد کاهش چشمگیر تلفات مالی و جانی در تمام کشور بودیم.
فرمانده نیروی انتظامی استان کرمانشاه گفت: در طول اجرای مرحله نخست قانون و مقررات رانندگی، 11 هزار کشته و زخمی ناشی از تصادفات کشور، کاهش پیدا کرده است.
کشوری افزود: هدف اصلی از اجرای قانون جدید راهنمایی و رانندگی، اصلاح و بهبود رفتار ترافیکی رانندگان است.
وی با اشاره به اینکه حفظ جان و مال مردم، هدف اصلی پلیس است نه اعمال جریمه، تصریح کرد: برخی ادارات و دستگاهها به ویژه اداره راه و ترابری، شهرداری و مسکن و شهرسازی ملزم به تامین زیرساختهای لازم برای پیشگیری از وقوع تخلفات رانندگی هستند.
فرمانده نیروی انتظامی استان کرمانشاه افزود: در صورتی که وقوع تخلف یا تصادف به دلیل کوتاهی این دستگاهها باشد سهم تقصیر آنها لحاظ و ملزم به پرداخت جریمه خواهند بود.
کشوری با اشاره به اینکه جرائم رانندگی در قانون جدید رسیدگی به تخلفات در سه سطح تقسیم بندی شده است، تاکید کرد: سطح اول شامل کلانشهرها، مراکز استانها، جاده های بین شهری و مناطق آزاد تجاری و صنعتی است که بالاترین نرخ جرایم را به خود اختصاص داده اند، سطح دوم شامل شهرستانها و سطح سوم شامل راههای روستایی است.
فرمانده نیروی انتظامی استان کرمانشاه افزود: از همه کابران ترفیک در استان می خواهیم که قوانین جدید را رعایت کنند و به آن احترام بگذارند.
سردار کشوری تصریح کرد: خوشبختانه در کشور، تنها 4 درصد از رانندگان به قوانین رانندگی توجه ندارند ولی همین 4 درصد خود سالانه 23 هزار کشته در سراسر کشور دارد.
وی در پایان میانگین سن کشته شدگان در تصادفات جاده ای کشور را 25 تا 35 عنوان کرد و گفت: متاسفانه این افراد که به دلیل عدم رعایت مقررات رانندگی در کشور کشته می شوند، سرپرستان خانوارهای بیشماری هستند.
نظر شما