به گزارش خبرگزاری مهر، ابوالفضل اجلی قشلاجوقی افزود: تورهای مجازی وسیلهای برای شناساندن جاذبههای گردشگری به علاقهمندانی است که به هر دلیل امکان بازدید حضوری ندارند.
اجلی قشلاجوقی افزود: زنجان با برخورداری از طبیعت متنوع، آثار تاریخی و فرهنگی فراوان و موقعیت جغرافیایی مناسب متاسفانه هنوز دارای جاذبههای ناشناخته و کمتر شناخته شده برای گردشگران است.
وی ادامه داد: از مزایای طرح گردشگری مجازی میتوان به آشنا شدن با جاذبهها، ایجاد درآمد و انگیزه برای بخش خصوصی، علاقهمند شدن بازدیدکنندگان مجازی پس از آشنایی با توانمندیها و جاذبههای زنجان و اشتیاق برای بازدید حضوری از جاذبههای گردشگری زنجان اشاره کرد.
اجلی قشلاجوقی با تاکید بر اتمام ساخت نرمافزار سهبعدی بنای رختشویخانه زنجان در آیندهای نه چندان دور، یادآور شد: تاکنون اقدامات در خور توجهی توسط اداره کل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان زنجان در این حوزه صورت گرفته است.
وی از هزینه هنگفت ساخت برنامههای سهبعدی اماکن تاریخی و گردشگری استان خبر داد و افزود: مجازی شدن تمامی اماکن تاریخی و گردشگری استان مستلزم اهتمام جدی مسئولان و نیز بودجه کافی است.
سرپرست معاونت گردشگری زنجان، گردشگری مجازی را تبلیغی برای اماکن موجود در استان دانست و ادامه داد: این اداره کل با رویکرد اطلاعرسانی، تبلیغ و معرفی آثار گردشگری، اقدام به برنامهریزی برای گسترش هر چه بیشتر پوشش گردشگری مجازی کرده است که امیدواریم در آیندهای نزدیک محقق شود.
نظر شما