۱۲ بهمن ۱۳۹۰، ۱۵:۵۰

وزارت علوم اعلام کرد:

جزئیات ابلاغ آیین نام جدید تعیین اعتبار نشریات علمی کشور

جزئیات ابلاغ آیین نام جدید تعیین اعتبار نشریات علمی کشور

رئیس مرکز برنامه ریزی و سیاستگذاری پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعلام کرد که آیین نامه جدید تعیین اعتبار نشریات علمی کشور در 11 ماده و 17 تبصره به تصویب رسید و جهت اجرا به دانشگاهها و موسسات پژوهشی ابلاغ شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مظفر شریفی با اعلام این خبر اظهار داشت: کمیسیون نشریات علمی کشور اولین بار به استناد مفاد بند ج تبصره 36 قانون بودجه سال 1364 مصوب مجلس شورای اسلامی تشکیل و نخستین آیین نامه تعیین اعتبار نیز در سال 1364 تصویب شد.

وی افزود: این آیین نامه در سال های 1373، 1382 و 1386 مورد بازبینی و اصلاح قرار گرفت و طی سالهای 1387-1389 با توجه به شرایط و نیازهای جدید، مواردی در قالب الحاقیات به آیین نامه اضافه و نهایتاً منجر به تدوین آیین نامه جدید شد.

رئیس مرکز برنامه ریزی و سیاست گذاری پژوهشی گفت: کمیسیون بررسی نشریات علمی کشور، مرجع ذیصلاح جهت اعتبار بخشی، تمدید اعتبار، لغو اعتبار و نظارت بر عملکرد نشریات علمی کشور است.

شریفی در خصوص ضوابط و معیارهای درخواست و تعیین اعتبار نشریات علمی کشور تاکید کرد که درخواست اعتبار علمی توسط موسسه یا انجمن یا قطب علمی می تواند صورت گیرد که باید از طریق مدیر مسئول و تایید بالاترین مقام و به صورت کتبی به دبیرخانه کمیسیون نشریات ارائه شود.

وی ادامه داد: درخواست اعتبار باید مطابق دستورالعمل موجود در سایت کمیسیون، شامل معرفی عنوان تخصصی به همراه زمینه، ضرورت و اهداف نشریه، نوع اعتبار درخواستی (پژوهشی یا ترویجی)، شرح حال علمی سردبیر، مدیرمسئول و اعضای هیأت تحریریه)، نوع تناوب انتشار و پیش بینی میزان مخاطبان نشریه باشد.

همچنین نشریاتی که دارای سابقه انتشار قبلی هستند باید دو شماره به روز از نشریه را نیز ارسال کنند. انجمن ها و قطب های علمی جهت ایجاد نشریه پژوهشی از امتیاز خاص برخوردار هستند و در آیین نامه جدید به مجله های علمی - ترویجی مورد نیاز کشور توجه بیشتری شده است.

کد خبر 1523066

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha