به گزارش خبرگزاری مهر، شاهین ایل بیگی پوراظهارداشت: ساعت بازدید موزه ها و اماکن تاریخی و فرهنگی از ساعت 9صبح لغایت 19 بعد از ظهر است
وی با اشاره به اینکه موزه ها و اماکن تاریخی و تفریحی فعال در استان 11 موزه است، بیان داشت: موزه ها و اماکن تاریخی باستان شناسی، موزه آب کوهرنگ، موزه کیان، فرخشهر، اتاق آینه، عصار خانه، پل مصلی، قلعه فرهنگی وتاریخی چالشتر، جونقان و دزک پذیرایی مهمان نوروزی ومسافران این استان هستند.
ایل بیگی پور اذعان داشت: از 27 اسفند ماه سال گذشته لغایت چهارم فرودین ماه سال جاری ده هزار و 48 نفر از موزه های و اماکن تاریخی این استان بازدید داشته اند.
وی بیان داشت: از این تعداد بازدید سه هزار و 176 نفر با بلیط تمام بهاء، شش هزار و چهار نفر به صورت رایگان و 868 نفر با بلیط نیم بهاء از موزه ها و اماکن تاریخی و تفریحی استان بازدید داشته اند.
ایل بیگی پور عنوان کرد: بیشترین بازدید ها از اتاق آیینه شهرکرد،قلعه فرهنگی و تاریخی چالشتر و قلعه جونقان بوده است.
40 غرفه صنایع دستی در چهار محال و بختیاری بر پا شده است
سرپرست معاونت صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان چهار محال و بختیاری گفت: 40 غرفه صنایع دستی در چهار محال و بختیاری بر پا شده است
وی افزود: بازارچه های صنایع دستی در بازارچه های دائمی قلعه فرهنگی و تاریخی چالشتر، بازارچه دائمی پل تاریخی مصلی بروجن، موزه باستان شناسی، پارک لاله شهرکرد ، تونل و آبشار کوهرنگ ، پیر غار فارسان بر پا است.
سرپرست معاونت صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان چهار محال و بختیاری با اشاره به اینکه 12 غرفه صنایع دستی در قلعه چالشتر، یک غرفه در موزه باستان شناسی، یک غرفه در پیر غار فارسان، کوهرنگ بر پایی سیاه چادر ، پل مصلی بروجن 10 غرفه و 16 غرفه در بازارچه صنایع دستی پارک لاله بر پا است بیان داشت: در این بازارچه ها مصولات بومی و محلی استان عرضه می شود.
رئیسی بیان داشت: در بازارچه های صنایع دستی گلیم، گبه، نمد، لباس محلی ، خاتم کاری، منبت، چرم، سفال و سرامیک ، مشبک، قفل و ..... به نمایش گذاشته شده است.
وی هدف از برپایی بازارچه های صنایع دستی را معرفی صنایع دستی ، معرفی آداب و رسوم استان، قرار گرفتن صنایع دستی به عنوان یک کالای اساسی در سبد خانوار مسافرین و ... عنوان کرد.
نظر شما