به گزارش خبرنگار مهر، یوسف یوسفی ظهر شنبه در نشست روز جهانی مقابله با بیابان زایی در کویر میقان اراک افزود: این میزان معادل 11 هزار و 800 هکتاراز مساحت کویر میقان را شامل می شود.
وی از اجرای فعالیت های اجرایی بیولوژیکی، مکانیکی، مدیریتی و حفاظتی در 490 هزارهکتار از بیابان های استان خبرداد و افزود: بوته کاری و بذرکاری در جلو گیری از فرسایش خاک موثر است.
یوسفی اظهار داشت: در راستای مقابله با بیابانزایی این اداره کل اقدامات خوبی از جمله کاشت 15 میلیون اصله نهال قره داغ و آتریپلکس و اجرای بیش از 12 هزار پروژه خشکه چین، خاکی، سنگی و سیمانی برای کنترل 96 میلیون متر مکعب روان آب در 900 هزار هکتار از عرصه ها انجام داده است.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی افزود: یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی در سال 1385 در 11 هزار هکتار از جنگل های استان که سوخته و تخریب شده بودند عملیات اطفای حریق را انجام داد.
یوسف یوسفی اظهار داشت: استان مرکزی به عنوان یکی از مناطق خشک و نیمه خشک و مستعد در امر بیایان زایی دارای کانون های متعددی در بخش بیابانی است که از دهه 1370 اقدامات مطلوبی در راستای مبارزه با آن صورت گرفته است.
نظر شما