جواد ملازاده در گفتگو با خبرنگار مهر، عدم در اختیار داشتن فضا و مکان مناسب برای فعالیت را مشکل عمده موسسات قرآنی سطح کشور دانست و گفت: باید از فضای حسینیه ها و هیئات مذهبی در جهت فعالیت های قرانی استفاده کرد.
وی اظهار داشت: هر چه فعالیت های قرآنی در مکان های دینی و مذهبی استمرار داشته باشد به همان اندازه شاهد رشد تربیت نیروی انسانی قرآنی و تاثیرات آن در جامعه خواهیم بود.
وی گفت: امروز بیش از 43 موسسه قرانی مردمی و خانه های روستایی در سطح استان البرز فعال بوده و در امور قرآنی به درجه ای رسیدیم که صدها نفر دراستان به عنوان مربیان قرانی به کار گرفته شده اند.
ملازاده، استاد محور بودن را یکی از ارکان مهم آموزش قرآن برشمرد و گفت: خوشبختانه در استان البرز تمام و کمال این امر لحاظ شده است.
وی توجه به کیفی بودن آموزش های قرانی را ضروری دانست و گفت: باید تلاش کنیم قرآن و آموزه های قرانی به صورت کیفی در زندگی قرآن پژوه به کار گرفته شده و اثرات تربیت قرانی در جامعه مشهود و ملموس باشد.
وی آموزش قران در فضاهای مذهبی و دینی را بسیار موثر در تاثیرگذاری آیات و روایات و برقراری ارتباط قرآن پژوه با کلام وحی عنوان کرد.
مسئول دارالقرآن اداره کل تبلیغات اسلامی استان البرز از اجرای برنامههای دارالقرآن توسط اتحادیه موسسات قرآنی مردمی خبر داد و افزود: تبادل نظر با مؤسسات، ترتیب جمعیتی و نخبهپروری جز بحثهای اصلی این نهاد در سال جاری خواهد بود.
نظر شما