۲۴ آبان ۱۳۹۱، ۱۲:۵۷

گزارش فناوری تصویری/

ماشین جیمزباند چاپی بود/ تصاویر ساخت اتومبیلی با فناوری چاپ سه بعدی

ماشین جیمزباند چاپی بود/ تصاویر ساخت اتومبیلی با فناوری چاپ سه بعدی

تهیه کنندگان جیمز باند رازی را که در پس انفجار استون مارتین مدل DB5 در فیلم جدید " اسکای‌فال" وجود دارد را فاش کرده و تصاویری از ساخت این اتومبیل را با استفاده از فناوری چاپگر سه بعدی منتشر کرده اند.

به گزارش خبرگزاری مهر، استون مارتین DB5 جیمز باند در فیلم جدید "اسکای‌فال" چندین مرتبه با انفجارها و بدلکاریهای بزرگ رو به رو شد که در میان آنها می توان به صحنه ای اشاره کرد که این اتومبیل گرانقیمت در میان شعله های آتش منفجر می شود.

تهیه کنندگان رازی که در پس این بدلکاریها وجود دارد را فاش کرده است، تکینکهایی که براساس آن اگر یک اتومبیل از دست برود به سادگی می توان اتومبیل دیگری را چاپ کرد و به جای آن مورد استفاده قرار داد.

برای فیلمبرداری اسکای فال سه اتومبیل به اندازه یک سوم اصلی با یک چاپگر سه بعدی بزرگ تهیه شد.

18 بخش مجزا برای تهیه اتومبیل استون مارتینی که در سینما مشاهده می شد چاپ شده است

این مدلها اتومبیل اصلی را تقلید کرده اند که در دهه 1960 در سکانسهای اکشن فیلمهای جیمزباند مورد استفاده قرار می گرفت و درحال حاضر بسیار گران قیمت تلقی می شود.

این مدل توسط شرکت پروشاپ مدل میکر تولید شد که در تولید وسایل صحنه های فیلمبرداری متخصص است و برای چاپ اتومبیل از چاپگر سه بعدی شرکت Voxeljet استفاده می کند.

دکتر اینگو ادرر مدیر عامل شرکت Voxeljet اظهار داشت: ما برای سه مدل پلاستیکی استون مارتین DB5 با شرکت پروشاپ قراردار بستیم.

وی افزود: ما به سادگی توانستیم این ماشین اسپرت افسانه ای را در یک قطعه با اندازه 1:3 با استفاده از آخرین مدل چاپگر VX4000 چاپ کنیم، این مدل می تواند مدلهایی را به اندازه 8 متر مربع چاپ کند. این درحالی است که سازندگان بریتانیایی خواستار اتخاذ یک رویکرد متفاوت بودند.

این مدلها زمانی که سرهم شدند، آخرین کارهای آن به صورت دستی انجام شد تا تشخیص آن با نسخه اصلی میسر نباشد

ادرر اظهار داشت: برای اطمینان حاصل کردن از اینکه این مدل چاپ شده استون مارتین با تمام جزئیات ممکن ساخته شده است و برای آنکه کارکرد مورد نظر را در فیلم داشته باشد آنها تصمیم گرفتند که ماشین مجموعه قطعات 18 بخش مجزا باشد. بدنه کلی روی یک فریم فولادی قرار دارد و تقریبا مشابه روند سرهم کردن اتومبیلها در گذشته بوده است.

گفته می شود که استفاده از فناوری چاپ سه بعدی در آینده صنعت فیلمسازی نقش مهمی برعهده خواهد داشت. این فناوری فرصتهای خارق العاده ای در اختیار فیلمساز قرار می دهد و روند کار را دقیقتر و سریعتر پیش می برد.

اتومبیل چاپ شده استون مارتین یک سوم اندازه واقعی بود

پس از اتمام این فرآیند تشخیص مدلهای استون مارتین تهیه شده با چاپگر voxeljet با مدل اصلی حتی در نماهای نزدیک غیر ممکن است.

استون مارتین DB5 که در نخستین فیلم جیمزباند، دقیقا 50 سال پیش مورد استفاده قرار گرفت سالم باقی مانده است.

دانیل کریگ با استون مارتین DB5 اصلی

نمای نزدیک از یکی از مدلهای ساخته شده از روی استون مارتین اصلی

کد خبر 1743642

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha