۱۸ آذر ۱۳۹۱، ۹:۰۴

در گفتگو با مهر اعلام شد:

شروط علمی برای آغاز جراحی‌های ایمپلنت/ عفونت عارضه عمل نکردن به 4 شرط

شروط علمی برای آغاز جراحی‌های ایمپلنت/ عفونت عارضه عمل نکردن به 4 شرط

سرپرست بخش ایمپلنتولوژی کارل زایس آکادمی سوئیس با انتقاد از عدم توجه به بهداشت دهان و دندان قبل از جراحی‌های ایمپلنت در ایران، گفت: اخیرا در کنفرانسی از سوی دو انجمن علمی اروپا 4 شرط اصلی برای آغاز این نوع جراحی ها به تصویب رساندند.

دکتر بهنام شکیبایی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به بررسی بهداشت دهان و دندان قبل از کاشت دندان (ایمپلنت) افزود: توجه به بهداشت دهان و دندان قبل از کاشت دندان از سوی متخصصان بهداشت کار دهان و دندان موجب کاهش عوارض ناخواسته و پیش‌بینی نشده پس از کاشت ایمپلنت و یا جراحی‌های بازسازی استخوان فک و لثه می‌شود.

سرپرست بخش ایمپلنتولوژی کارل زایس آکادمی سوئیس با اشاره به برخی از این عوارض اظهار داشت: عدم درمان عفونت‌های لثه، پوسیدگی دندان‌ها و عفونت‌های ریشه‌های دندانها قبل از شروع درمان ایمپلنت ریسک عفونت، خونریزی و یا شل شدن ایمپلنت را افزایش می‌دهد.

وی ادامه داد: با توجه به اهمیت پیشگیری این عوارض در کنفرانس اخیر انجمن جراحی‌های بازسازنده استخوان فک در اروپا (EAO) و انجمن جراحان لثه اروپا (EFP)، که از معتبرترین تشکل‌های علمی در رشته ایمپلتولوژی در دنیا محسوب می‌شوند، 4 شرط اصلی درون دهانی بیمار برای شروع جراحی‌های ایمپلنت و مرتبط به ایمپلنت تعریف و مصوب شد.

شکیبایی، با اشاره به این 4 شرط توضیح داد: بر اساس مصوبات این دو انجمن علمی، محقق کردن بهداشت دهان بیمار با درمان‌ها و تعلیمات استاندارد، اثبات عدم وجود هر گونه عفونت لثه در دهان بیمار و در صورت وجود عفونت اثبات درمان آن، اثبات عدم وجود هر گونه پوسیدگی دندان و در صورت وجود اثبات درمان آن و اثبات عدم وجود عفونت‌های ریشه دندان 4 شرط اساسی برای آغاز درمان ایمپلنت تعیین شده است.

وی با بیان اینکه تعریف این 4 شرط بر اساس 8 سال مطالعات در این زمینه است، یادآور شد: آمارهای علمی نشان می‌دهند که در صورت اجرایی شدن شرایط فوق در دهان بیمار قبل از آغاز جراحی‌های ایمپلنت، میکروب‌های عامل و تاثیر گذار در عفونت‌های استخوانی و لثه اطراف ایمپلنت (پری ایمپلنتیتیس) به صورت قابل توجهی کاهش می‌یابند و ریسک ازدست رفتن ایمپلنت بیمار در آینده نیز به حداقل خواهد رسید.  

عضو هیات علمی دانشگاه دوسلدورف آلمان، با اشاره به عدم توجه به این موارد در ایران، اضافه کرد: در صورتی که قبل از شروع درمان ایمپلنت شرایط ذکر شده در دهان بیمار محقق نشود ریسک عفونت‌های استخوانی و لثه اطراف ایمپلنت افزایش می‌یابد و در نهایت می تواند منجر به شل شدگی زودرس و از دست دادن ایمپلنت شود.

کد خبر 1760230

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha