به گزارش خبرنگار مهر، رئیس اتاق بازرگانی گرگان صبح یکشنبه در این جلسه در اختیار نهادن کلیه اهرم ها از قبیل تسهیلات و منابع بانکی نهاده ها از برنامه های این کمیسیون برشمرد.
حمید دامغانی هدف از تشکیل جلسه را تعریف فرایند و نظاممند کردن قراردادهای سه جانبه کشت فیمابین کارخانجات، بهره برداران بخش کشاورزی و سازمان جهاد کشاورزی به منظور تامین مواد اولیه مورد نیاز کارخانجات اعلام کرد و خواستار اظهارنظر شرکت کنندگان در این خصوص شد.
دامغانی با اشاره به تصویب قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار و الحاق کشاورزی به وظایف اتاق و گستردگی و اهمیت این بخش در اقتصاد استان بر سیاستهای جدید در زمینه توانمندسازی کمیسیون کشاورزی با همکاری تمامی بخشهای دستاندرکار تاکید کرد.
وی از کمیسیون کشاورزی به عنوان مشاور دستگاههای اجرائی یاد کرد و افزود: کمیسیون کشاورزی با تشکیل جلسات هماهنگی با بخشهای مختلف سعی در پیگیری و حل و فصل مسائل و مشکلات دارد.
امیر یوسفی رئیس کمیسیون کشاورزی با اشاره به مشکلات خرید گندم، سیب زمینی و....در سال جاری، پتانسیل های استان در زمینه تولید محصولات کشاورزی را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: با توجه به هزینه بالای حمل و نقل این محصولات به سایر استانها به منظور فراوری و ایجاد ارزش افزوده نیاز است فراوری محصولات در داخل استان صورت گیرد.
سعید رستمی مشاورکمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی گرگان به سوابق و تجارب موجود در زمینه قراردادهای کشت فیمابین کارخانجات پنبه پاک کنی، شرکت توسعه کشت دانه های روغنی، شرکت های توسعه کشت ذرت، شرکت دخانیات و...بهره برداران اشاره کرد و خواستار همکاری و همفکری در زمینه تعریف فرایند جدید در این زمینه شد.
رئیس کمیسیون صنعت و معدن نیز ضمن قدردانی از تشکیل چنین جلساتی و مناسب بودن زمان برای مطرح شدن بخش کشاورزی و فراز و نشیب های کشاورزی در سال های اخیر، وسعت بهره برداری های زراعی در استان و غالب بودن بهره برداری های خرد و پراکنده را مورد تاکید قرار داد و خواهان اجرای پروژه الگوی مصوب کشت شد.
رمضان بهرامی با اشاره به ضرورت استفاده از تجربیات گذشته در زمینه قراردادهای کشت و بهره گیری از تجارب سایر استانها، خواهان توجه و هماهنگی بیشتر سازمان جهاد کشاورزی به نقطه نظرات اتاق و نظرخواهی و شرکت بیشتر در جلسات و حتی هماهنگی در اعطای تسهیلات بانکی توسط صندوق توسعه بخش کشاورزی استان شدند.
نظر شما