به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری مراسم شبهای شعر انقلاب، صبح امروز دوشنبه 4 دی ماه با حضور علی محمد مودب مدیرعامل موسسه فرهنگی شهرستان ادب، علی داوودی، دبیرعلمی این برنامه و محسن عرب خالقی دبیر اجرایی شبهای شعر انقلاب در محل موسسه فرهنگی شهرستان ادب برگزار شد.
در این مراسم و پس از سخنرانی علیمحمد مودب، علی داوودی دبیرعلمی این برنامه در سخنانی با اشاره به اینکه شعر انقلاب در عنوان و موضوع خود مخاطب را با مسائل فردی و اجتماعی متنوعی مواجه میسازد، گفت: شعر انقلاب یک جریان ادبی سالم و متعهد است که در دل تلاطمهای ادبی روزگار ما خود را حفظ کرده و پرچمدار بار امانت خود است.
داوودی افزود: شعر بخش عظیمی از بنای فرهنگ ایرانی اسلامی ما را ساخته است و بخش وسیعی از تعالیم ساخته شدن آن نسل به نسل به ما منتقل شده و امروز هم شعر انقلاب اسلامی معرف جهانبینی امروز ایرنیان به شمار میرود.
وی ادامه داد: شعر انقلاب اسلامی به جهت فرم و تکنیک هم در سالهای گذشته تجربههای گوناگونی را از سرگذرانده که او را زنده نگاه داشته و از آن جریانی همواره جوان و در تکاپو برای کشف خود خلق کرده است که گستره آن از یک پیامک تا پیامهای بزرگ در رسانههای مختلف را شامل میشود. جدا از همه این شعر همپای مردم به عنوان مخاطبانش جلو آمده و این مساله است که به آن اهمیت ویژهای میدهد.
در ادامه این نشست خبری محسن عربخالقی دبیر اجرایی این نشست در سخنانی اظهار کرد: شبهای شعر انقلاب یک مانور فرهنگی در جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی است که پیش از این نیز مقام معظم رهبری بارها و بارها درباره کمرنگ شدن وجهه آن در جامعه صحبت کردهاند.
وی افزود: برنامه شبهای شعر انقلاب برنامهای است که قرار است از این پس در تمام مناسبتهای مربوط با انقلاب اسلامی برگزار شود که برای گام نخست، شهر اصفهان در روز پنجشنبه هفتم دی با حضور 20 شاعر برجسته اصفهان و 6 شاعر برجسته از شهرهای دیگر کشوردر تالار ادب این شهر میزبان آن خواهد بود. همچنین در روز 9 دی تالار اندیشه حوزه هنری با حضور 35 شاعر برجسته میزبان دومین نشست آن خواهد بود.
به گفته عربخالقی، شهر شیراز نیز در 16 دی ماه، 20 شاعر مطرح از استان فارس و 17 شاعر از سایر استانهای کشور را میزبانی خواهد کرد.
داوودی در ادامه این نشست خبری در سخنان کوتاهی تاکید کرد: این برنامه سعی دارد تعاملی میان شاعران نسل جدید و قدیم کشور ایجاد کند و در این راستا از شاعرانی که قبل از انقلاب صاحب دفتر شعر هستند تا جوانان در این مراسم حضور خواهند داشت.
به گفته داوودی همه این سه مراسم پس از نماز مغرب آغاز خواهند شد و از میان شاعران حاضر در مراسم شب شعر تهران میتوان به افرادی چون سیدعلی موسوی گرمارودی، علی معلم دامغانی، یوسفعلی میرشکاک، علی انسانی، علیرضا قزوه، محمدعلی بهمنی، مصطفی محدثی خراسانی، عباس براتیپور، مرتضی امیری اسفندقه، قادر طهماسبی، حسین اسرافیلی، جواد محقق، پرویز بیگی حبیبآبادی، ناصر فیض، سعید بیابانکی، عبدالرحیم سعیدیراد، رضا اسماعیلی، سعید حدادیان، سعید یوسفنیا، محمدرضا سهرابی نژاد، رضا جعفری، جواد محمدزمانی، ولیالله کلامی زنجانی، بیژن ارژن، علیمحمد مودب، محمدمهدی سیار، علی داودی، میلاد عرفانپور، محسن عرب خالقی، محمود حبیبی کسبی، امید مهدینژاد، محمدحسین نعمتی، محمدرضا طهماسبی، سارا جلوداریان، مریم آریان و ... اشاره کرد.
نظر شما