۴ بهمن ۱۳۹۱، ۱۵:۰۳

900 خیر مدرسه ساز ایرانی مقیم خارج از کشور هستند

900 خیر مدرسه ساز ایرانی مقیم خارج از کشور هستند

رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز کشور، با اشاره به وجود 400 هزار خیر مدرسه ساز در کشور، گفت: علاوه بر این، تعداد 900 خیر مدرسه ساز ایرانی مقیم خارج از کشور و از جمله درکشورهای مختلف آسیایی، اروپایی و آمریکایی، به این امر خطیر و مقدس همت گماشته اند.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این نشست، میثم طاهری، سرپرست شورای عالی امور ایرانیان خارج از کشور، با تاکید بر ضرورت بهره گیری از ظرفیت هموطنان مقیم خارج، گفت: درصورت تعامل گسترده تر با خیرین مدرسه ساز ایرانی مقیم خارج می توان از ظرفیت آنان در توسعه فرهنگی کشور بهره بیشتری برد.

طاهری تصریح کرد: ایرانیانی که دغدغه وطن را دارند، بایستی مورد توجه قرار گیرند و از توان آنان در راستای اعتلای جمهوری اسلامی ایران استفاده شود.

همچنین، در این نشست،  محمدرضا حافظی، رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز کشور در ادامه ضمن تقدیر از ایجاد مرکز تخصصی رسیدگی به امور ایرانیان خارج از کشور (سامانه 2777) و دستاوردهای مناسب آن، گفت: یقین بدانید جذب حتی یک ایرانی مقیم خارج از کشور و اعتمادسازی و برانگیختن حس علاقه ذاتی او به سرزمین مادریش، برکات فراوانی برای فرد فرد شما که با صداقت در حال خدمت رسانی به آنها هستید، به همراه خواهد داشت.

در حاشیه این نشست، علی اصغر یزدانی، قائم مقام وزیر آموزش و پرورش در امور بین‌الملل و رئیس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور، به همراه رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز کشور، از مرکز شبانه روزی رسیدگی به امور ایرانیان خارج از کشور بازدید کردند.

در جریان این بازدید، یزدانی گفت: عملکرد مناسب و دستاوردهای قابل توجه این مرکز از پویایی و بالندگی آن حکایت می کند و امید است در سایه تعاملات گسترده با ایرانیان مقیم خارج از کشور و فراهم شدن بسترهای مناسب برای توسعه تعاملات با آنها، شاهد پیشرفت و توسعه همه جانبه کشور عزیزمان و نظام مقدس جمهوری اسلامی باشیم.

در ابتدای این بازدید، علی شعبانی، معاون پشتیبانی و تشریفات شورای عالی و رئیس مرکز شبانه روزی رسیدگی به امور ایرانیان خارج از کشور، با تشریح اهداف و دلایل تشکیل مرکز 2777، گفت: "نیاز مبرم هموطنان خارج از کشور به تعامل با داخل برای پیگیری و رسیدگی به امور مختلف خود اعم از قضایی، حقوقی، کنسولی، اقتصادی و ... و عدم وجود کانونی متمرکز در سطح عالی دولتی برای رسیدگی به مسائل و مشکلات آنها از انگیزه های تاسیس مرکز شبانه روزی رسیدگی به امور ایرانیان در سال 1388 بود.

شعبانی با اشاره به دریافت بیش از 500/12 درخواست در 20 موضوع مختلف از جمله موضوعات اقتصادی، اجتماعی، کنسولی، زنان و خانواده، بازنشستگی کشوری، گذرنامه، وظیفه عمومی و ... در سامانه 2777 و استقرار و همکاری نمایندگان 14 وزارتخانه و سازمان دولتی در این مرکز، گفت: "هموطنان ما از بیش از 95 کشور دنیا با مرکز 2777 ارتباط داشته اند و تاکنون بیش از 87 درصد درخواست های آنها رسیدگی و پاسخ داده شده است.

رئیس مرکز شبانه روزی رسیدگی به امور ایرانیان خارج از کشور با بیان اینکه مرکز 2777 به منزله "بانک اطلاعاتی قوی و مستند"، حاوی اطلاعات موثقی از موقعیت، پراکندگی و تحصیلات هموطنان مقیم خارج از کشور است، افزود: "آخرین نظرسنجی های صورت گرفته حاکی از رضایت خاطر 95.6 درصدی هموطنان مقیم خارج از کشور از عملکرد مرکز 2777 و نظر آن ها بر حفظ و تقویت مرکز و افزایش اختیارات اجرایی آن به منظور پیگیری مسائل و مشکلات آنان است.

کد خبر 1798655

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha