به گزارش خبرگزاری مهر، ناصح قادری اظهار داشت: این مسئله موجب شده است که در ماه های اخیر از ورود شکارچیان متخلف به مناطق و زیستگاه ها ممناعت و تعداد زیادی از متخلفین دستگیر شوند.
وی افزود: در این راستا با تلاش محیط بانان شهرستان کامیاران هشت متخلف که اقدام به شکار غیر مجاز کرده بودند دستگیر شدند و پرونده آنها برای اقدامات قانونی به مقامات قضایی ارجاع داده شده است.
مدیر کل حفاظت محیط زیست کردستان ادامه داد: علاوه بر دستگیری این افراد، سه قبضه اسلحه، 100 فشنگ، لاشه دو قطعه کپک، دو قلاده خوک، یک قطعه سهره طلایی و یک قفس چوبی از آنان کشف و ضبط شد.
قادری یادآور شد: در همین راستا چهار متخلف دیگر در منطقه داشکسان شهرستان قروه که اقدام به شکار کرده بودند دستگیر شدند و همراه آنان یک قبضه اسلحه، 32 فشنگ و چهار سر خرگوش کشف و ضبط شد.
برگزاری اولین همایش کارشناسان محیط زیست و دبیران زیست شناسی
اولین همایش و گردهمایی تخصصی کارشناسان محیط زیست و دبیران زیست شناسی آموزش و پرورش در باشگاه فرهنگیان شهر سنندج با حضور مدیرکل محیط زیست استان، کارشناسان محیط زیست و دبیران مقطع دبیرستان شهر سنندج برگزار شد.
این همایش یک روزه با هدف تعامل و همکاری نهاد آموزش و پرورش به ویژه درس زیست شناسی و همچنین اختصاص بخشی از محتوی این درس به موضوعات محیط زیست برای آشنایی هر چه بهتر دبیران با توانمندی ها و چالش های زیست محیطی استان کردستان و ترویج فرهنگ زیست محیطی در بین دانش آموزان انجام شد.
در این نشست تخصصی ابتدا مدیرکل محیط زیست کردستان با ارائه کلیات و چشم اندازهای محیط زیست کشور و استان گفت: رسالت پاسداری و نگهداشت از محیط زیست یک وظیفه همگانی است زیرا باید نسل های امروز و فردا بتوانند در آن زندگی کنند.
ناصح قادری با تشریح وضعیت موجود استان از نظر ظرفیت ها و پتانسیل ها، ادامه داد: در افق 1404 کشور وضعیت محیط زیست زیست ارتقاء یافته در نظر گرفته شده است و از اهداف آن پیشگیری و جلوگیری از تخریب و آلودگی آن و از همه مهمتر سازگاری توسعه با محیط زیست دانست.
وی افزود: تنوع اقلیمی، تنوع زیستی، تنوع گیاهی، جانوری و جنگلی مناسب و وجود منابع آبی مناسب از مهترین نفقاط قوت این استان در بخش محیط زیست به شمار می آید اما در مقابل وضعیت نامناسب پسماند، فاضلاب و پدید نو ظهور ریزگردها و آلودگی هوا در چند سال اخیر از مشکلات استان در این بخش است.
مدیر کل حفاظت محیط زیست کردستان اظهار داشت: جایگاه معلمان در جامعه امروزی برای شکل گیری شخصیت نوجوانان و جوانان بسیار پرنگ و اثر گذار است و تعامل و همسویی معلمان و دبیران می تواند در تربیت نسلی که محیط زیستی سالم را از مطالبات اصلی زندگی خود بدانند و حفظ و پاسداری از آن کوشا باشند بسیار موثر و مفید خواهد بود.
در ادامه کارشناسان محیط زیست مطالبی تخصصی در خصوص وضعیت بخش های طبیعی، انسانی همچنین نگاهی جامعه شناختی به محیط زیست را برای دبیران تشریح کردند.
در پایان بازدید دبیران و دانش آموزان از مناطق حفاظت شده، استفاده از کتابخانه و تعامل با کارشناسان محیط زیست کردستان، بازدید از موزه تنوع زیستی اداره کل محیط زیست و برپایی یک نمایشگاه مشترک محیط زیست و انجمن دبیران زیست شناسی از پیشنهادات اداره کل محیط زیست کردستان برای تعامل بهتر و دو سویه بود.
نظر شما