به گزارش خبرگزاری مهر ، دکتر فریدون عباسی امروز یکشنبه در نشست شورای اداری شهرستان بناب با اشاره به وجود افراد متخصص در دانشگاه بناب در زمینه لیزر گفت: ما از همکاری با دانشگاه بناب استقبال می کنیم تا در زمینه لیزر و با همفکری هم بتوانیم مرکز تصمیم گیری را برای فوتونیک در کشور ایجاد کنیم و دراین موضوع روی شهرستان بناب حساب باز کرده ایم.
رئیس دانشگاه بناب نیز دراین نشست با ارائه گزارشی از وضعیت این دانشگاه گفت: هم اکنون 3 دانشکده فنی مهندسی، هنر و معماری در دانشگاه بناب فعال هستند.
دکتر قربانعلی حقیقت دوست افزود: این دانشگاه با فضایی به مساحت 5/4 هکتار، 2 هزار دانشجو دارد که در18 رشته مقطع کارشناسی، 7 رشته کارشناسی ارشد و 2 رشته ریاضی و فوتونیک درمقطع دکترا مشغول تحصیل هستند و 45 عضو هیأت علمی، 40 نفر بورسیه و 40 نفر حق التدریسی با این دانشگاه همکاری می کنند.
وی سپس با اشاره به چشم انداز بیست ساله این دانشگاه گفت: سال گذشته نفر اول رشته اپتیک لیزر از دانشگاه بناب بود. لذا این دانشگاه از تمام جهات نیاز به تقویت دارد.
رئیس دانشگاه بناب ادامه داد: درهیچ دانشگاهی12 نفرمتخصص دریک رشته جمع نمی شوند که این امکان در دانشگاه بناب وجود دارد و ما می توانیم لیزر را درخدمات پزشکی پشتیبانی کنیم.
وی خواستار راه اندازی پژوهشکده علمی، فناوری نوین در دانشگاه بناب شد.
دکترحقیقت دوست همچنین با اعلام اینکه فضای 5/4 هکتاری فعلی دانشگاه جوابگوی نیازهای فعلی و توسعه آینده این دانشگاه نیست؛ تصریح کرد: علیرغم اینکه انتقال زمین 40 هکتاری مربوط به وزارت نیرو به دانشگاه بناب جزو مصوبات دور سوم سفرهای هیئت دولت به آذربایجان شرقی بود و این زمین می بایستی بصورت رایگان دراختیار دانشگاه بناب قرار گیرد، ولی متأسفانه تاکنون هیچ اقدامی درخصوص انتقال سند زمین مذکور بنام دانشگاه بناب صورت نگرفته است.
وی در خاتمه با بیان اینکه هم اکنون مجوز احداث 10 هزار مترمربع فضا در دانشگاه بناب را از معاونت راهبردی در اختیار داریم؛ تأکید کرد: درصورت حل پروسه مشکل زمین یادشده، نسبت به آغاز عملیات اجرایی این فضاها اقدام خواهد شد.
نظر شما