به گزارش خبرگزاري مهر، محمدرضا رحيمي ظهر دوشنبه در جلسه بررسي پروژه راه آهن جنوب همدان تکميل خطوط ريلي کشور و اتصال آن به شبکه ريلي جهاني را از اولويت هاي مهم کشور براي توسعه بخش ترانزيت برشمرد و گفت: اين اقدام مي تواند علاوه بر ايجاد رفاه و آسايش براي مردم، درآمدي سرشار از طريق ترانزيت و حمل و نقل کالا را به همراه داشته باشد .
وي با اشاره به برنامه هاي دولت براي ايجاد شبکه ريلي در تمام کشور اظهار داشت: تاکنون خطوط ريلي 21 استان به هم متصل شده و 10 استان ديگر باقي مانده که دولت در صدد است با تامين اعتبارات لازم اين امر مهم را به انجام برساند.
رحيمي همچنين با تاکيد بر اهتمام دولت براي اجراي طرح خط آهن مسير کرمانشاه- خسروي و همدان- کرمانشاه عنوان کرد: اين امر نيز نيازمند اعتبارات ارزي و ريالي براي تامين ريل است که دولت اين موضوع را پيگيري مي کند.
در اين جلسه وزير راه و شهرسازي گزارشي از وضعيت راه آهن کشور و اقدامات انجام شده در دولت نهم و دهم در زمينه احداث خط آهن ارايه کرد و از آمادگي زيرساخت هاي لازم براي توسعه راه آهن در صورت تامين ريل خبر داد.
در اين نشست همچنين راه هاي تامين اعتبارات لازم براي واردات ريل از کشورهاي مختلف مورد بررسي قرار گرفت و پيشنهاداتي نيز در اين زمينه ارايه شد.
طرح راه آهن غرب كشور كه شامل راه آهن همدان – سنندج و همدان - كرمانشاه است از سال 75 تاكنون در دستور كار دولت قرار گرفته ولي تاكنون به نيمه راه نيز نرسيده است.
نظر شما