به گزارش خبرنگار مهر ، سعيد سياري در ستاد اجرايي توسعه بخش معدن استان همدان عنوان داشت: 200 ميليارد ریال براي اكتشافات هوايي معادن، 20 ميلیون دلار و 10 ميليارد تومان نيز براي استحصال منيزيم واندولوزيت نياز داريم.
وي ادامه داد: اختصاص 500 ميارد ريال براي توسعه بخش الياف شيشه اي، اختصاص 700 ميليارد ريال براي ايجاد بخش شيشه فلوت و 500 ميلیارد ريال براي توسعه معادن اندولوزيت و توليد آجر نسوز از صندوق توسعه ملي مي تواند به شكوفايي بخش معدني در استان بيانجامد.
در حال پي گيري وضعيت معادن راكد و يا غير فعال هستيم
وي با بیان اینکه در حال پيگيري وضعيت معادن راكد و يا غير فعال هستيم، گفت: از سرمايه گذاران جديد نيز براي توسعه اين بخش دعوت كرده ايم.
نيمي از معادني كه داري مجوز هستاند غير فعال اند
سیاری با تاكيد بر اينكه ايجاد پهنه بندي هاي منابع معندني استان مي تواند منجر به سرمايه گذاري بخش خصوصي وسود آوري در استان شود، بيان داشت: نيمي از معادني كه داري مجوز هستند غير فعال اند و اين در حالي است که استان همدان يك و چهار دهم مساحت كشور را تشكيل مي دهد كه در آن 22 ماده معدني از 62 ماده پيدا شده در ايران كشف شده است.
وي بيان داشت: ذخاير معدني استان به یک و هفتم دهم ميليارد تن مي رسد كه در دو طبقه سنگه اي آهكي كه در بخش ساختماني استفاده شده و طبقه سنگ هاي تزييني، فلزي وغير فلزي تقسم مي شود.
تمايل زيادي به استخراج مواد آهكي در استان وجود دارد
سياري با بیان اینکه بيشترين استخراج از معادن در گروه مصالح ساختماني با ذخيره 58 درصدي است و تا کنون 56 درصد برداشت از آن در استان صورت گرفته، عنوان داشت: تمايل زيادي به استخراج مواد آهكي در استان وجود دارد و اين در حالي است كه تنها دو درصد ذخاير معدني ما برداشت شده است.
وي افزود: سه منطقه اميد بخش به وجود انديس طلا در عشوند، سطان آباد اونچ و عباس خان در استان همدان كشف شده است.
وي در پايان اذعان داشت: وجود انديس طلا به معني وجود قطعي ذخاير طلا نيست اما مي تواند نشان دهد كه احتمال دستيابي به آن بالاست.
نظر شما