به گزارش خبرنگار مهر، سید حسین صابری بعداز ظهر شنبه در جمع مدیران اداره کل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد افزود: این در حالی است که اکثر جمعیت این استان در روستاها ساکن هستند.
وی توجه به راههای مناطق محروم و به ویژه روستاها را ضروری دانست و اظهار داشت: این مسئله زمینه ماندگاری مردم در روستاها را بیشتر کرده و موجب کاهش مهاجرت به شهرها خواهد شد.
صابری تاکید کرد: لازم است تمام روستاهای بالای 50خانوار این استان از نعمت راه آسفالته برخوردار شوند.
استاندار همچنین جادهها را سرمایهای بزرگ در کشور دانست و گفت: لازمه ایجاد توسعه، احداث و توسعه راهها در استان است.
صابری بر بازدید دورهای و هفتهای مدیران شهرستانی حوزه راه و شهرسازی از پلها و ابنیههای فنی تاکید کرد و بیان داشت: رفع مشکلات راهسازی در استان نیازمند نظارت و مدیریتی منسجم است.
صابری در ادامه بر اتمام پروژههای نیمه تمام راه در استان تاکید کرد و گفت: اتمام راههای استان موجب خروج استان از بنبست و کاهش تلفات انسانی در جادهها می شود.
وی همچنین تکمیل مسکن مهر و تحویل آن به اشخاص و تکمیل و تحویل ساختمانهای ادارات دولتی که مجری آنها اداره کل مسکن و شهرسازی است، را ضروری دانست.
کمبود اعتبار مهمترین مشکل پروژههای راهسازی استان
مدیرکل راه و شهرسازی استان نیز در این نشست کمبود اعتبار را مهمترین مشکل در اتمام راههای استان عنوان کرد و گفت: از 40 میلیارد تومان بودجه سال گذشته این اداره کل تنها 17 میلیارد تومان تخصیص یافته است.
خیبر بیدارپور افزود: در سال گذشته برای خرید ماشین آلات راهسازی تنها 380میلیون تومان به این اداره کل پرداخت شد که با این اعتبار تنها توانستیم یک کامیون خریداری کنیم.
وی همچنین طول راههای روستایی استان را چهار هزار و 500کیلومتر عنوان کرد و اظهار داشت: از این میزان تنها دو هزار و 100کیلومتر آسفالت است.
مدیر ساخت و توسعه راههای استان نیز با اشاره به تعداد زیاد پروژه های راه روستایی در این استان گفت: این موضوع سبب شده به دلیل خرد شدن اعتبارات، اتمام پروژه ها به طول انجامد.
رضا غلامی افزود: پروژهای که 500میلون تومان اعتبار نیاز دارد با تخصیص سالی 10میلیون تومان به اتمام نمیرسد و کاهش تعداد پروژه ها موجب تسریع در اتمام آنها خواهد شد.
نظر شما