۱۴ خرداد ۱۳۹۲، ۱۲:۲۰

حجت الاسلام حسینی در گفتگو با مهر عنوان کرد:

عدالت محوری از شاخصه های امام راحل بود

عدالت محوری از شاخصه های امام راحل بود

قم - خبرگزاری مهر: مدیر گروه تفسیر قرآن پژوهشگاه فرهنگ و معارف قرآن با اشاره به اینکه ایران در شرایطی شاهد قیام دینی بود که دنیای غرب دچار گرایشات لیبرالیستی شده بود، گفت: عدالت محوری شاخصه رهبری و قیام امام راحل بود.

حجت الاسلام سید علی اکبر حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن تسلیت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) عنوان کرد: اگر حرکت عملی امام را زمانبندی کنیم باید آغاز آن را خرداد سال 42 دانست که پایه‌های آن مبتنی بر نظریات تشیع و قرائت شیعی است و پایان آن انقلاب اسلامی سال 57 بود.

وی تاکید کرد: امام خمینی(ره) نماد اسلام و الگوی مثالی نظام و نگرش بقیه الله و حضرت علی(ع) است که قیام ایشان جلوه بارز عاشورا است که تبلور و جلوه خاص یافت.

این استاد حوه و دانشگاه افزود: توحید مداری شاخصه بارز اخلاقی و تفکرات امام بود که در زمان 10 سال حکومت خود وحدت را محور فرمایشات خود کردند و حدت کلمه را برای اجتماع بیشتر جامعه در نظر داشتند.

نهضتی که محوریت وحدت را فراموش کند، سکولار است

وی ادامه داد: تمامی رهبران نهضت‌ها به وحدت توجه و آن را محور توحید می‌دانند و جریان و نهضتی که محوریت وحدت را فراموش کند، سکولار است نه توحیدی.

حجت الاسلام حسینی تصریح کرد: عدالت محوری دیگر شاخصه رهبری و قیام ایشان بود که بر اساس عدالت انقلاب و نظام اسلامی را پایه ریزی نمود و این نکته مهم در تمام زوایای اقتصادی، فرهنگی، سیاسی به یکسان برخوردار شده است که جریان هشت سال گذشته نیز با شعار عالت محوری پایه ریزی شد و رهبر معظم انقلاب از آن بعنوان گفتمان دینی یاد نمودند.

وی عنوان کرد: تکلف مداری گامی بزرگ و شگفت بود که نتیجه قیام 15 خرداد امام شد که ایشان نگران آینده قیام نبودند و با ترسیم چشم اندازهای گذشته به پیروزی آینده و چیرگی بر نظام طاغوتی امید داشتند.

مدیر گروه تفسیر قرآن پژوهشگاه فرهنگ و معارف قرآن در ادامه افزود: رهبر کبیر انقلاب صلابت زیادی داشتند و بر اصول خاصی تاکید داشتند که از جمله آنها می‌توان سازش ناپذیری با قدرت‌های ظالمه و عدول از اصول و مبانی اسلامی را نام برد.

امام خمینی(ره) زمینه‌ قیام حضرت مهدی(عج) را فراهم کردند

وی اظهار داشت: اگر امام خمینی(ره) نهضتی را آغاز و حکومتی اسلامی را ایجاد کردند، زمینه‌ای برای قیام حضرت مهدی(عج) بود که وظیفه هر مسلمانی است در پیروزی و نتیجه نهایی این قیام تلاش کند و آن را با صحت و سلامت کامل به دست مالک حقیقی آن، صاحب الزمان(عج) برسانیم.

وی بیان کرد: ایشان به حریم داخلی زندگی خود توجه عمیقی داشتند و شخصیت‌های موثر جامعه را در معرض آسیب‌هایی چون قدرت طلبی و رفاه و تجمل گرایی دنیا می‌دانستند که بزرگان جامعه را از چنین آفت های اجتماعی تذکر و هشدار دادند.

دید امام نگرشی کاملا باز به جریانات احزاب جامعه بود

این استاد حوزه و دانشگاه در ادامه گفت: دید امام نگرشی کاملا باز به جریانات احزاب جامعه بود نه نگاهی خود محورانه، که از تنوع احزابی که در راستای اسلام فعالیت داشتند استقبال و با سعه صدر این جریانات را می‌پذیرفتند.

وی افزود: معمار انقلاب در برابر ظلم و استکبار جهانی انعطاف نداشتند و در برابر احزاب ضد اسلامی چه داخلی و چه خارجی به شدت واکنش و ایستادگی نشان می‌دادند و به مقابله با آنها می‌پرداختند.

مدیر گروه تفسیر قرآن پژوهشگاه فرهنگ و معارف قرآن تاکید کرد: امام خمینی(ره) یکی از هبران جهان است که بر دلها حکومت می‌کرد و مردم به شخصیت ایشان دلبستگی عمیقی داشتند که این نکته موجب حمایت مردم از او و انقلابش شد.

وی اظهار داشت: ایران در شرایطی شاهد قیام دینی بود که دنیای غرب دچار گرایشات لیبرالیستی شده بود و هیچکس توقع چنین تمایلاتی در دنیا را نداشت که چنین نظام دینی بر اساس معیارهای دینی و سنتی شکل گرفت و توجه سیاستمداران خارجی را به خود جلب کرد.
 

کد خبر 2069667

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha